Køb festlige og flotte engangs champagneglas til skarpe priser 

Hos papkrus.dk kan du få et væld af flotte og farverige papkrus og engangs champagneglas til din restaurant, kaffebar eller virksomhed. Vælg både mellem forskellige størrelser, materialer og former, der passer nøjagtig til dine behov. Her er et kæmpe udvalg af blandt andet miljøvenlige papkrus, engangs champagneglas, og dét du skal bruge af tilbehør som servietter og holdere til dine krus. 

Fest, farver og engangs champagneglas

Mangler du papkrus og andet engangsservice til din virksomhed? Hos papkrus.dk tilbyder de et stort og flot udvalg af forskellige papkrus og engangs champagneglas i smukke farver og alskens former til gode og skarpe priser. De mange papkrus og engangsglas er produceret i høj kvalitet og hjælper med at sprede den gode stemning, så du også kan komme godt i mål, når der skal holdes fest. De findes i mange forskellige størrelser og materialer, og de kan bruges til forskellige formål, blandt andet til workshops, udendørsfester eller større events. De er nemt og praktisk at bruge. Få blandt andet engangsvinglas, plastikglas, combikop, sodavands krus og meget andet.   

Kæmpe udvalg af de bedste papkrus på markedet 

Til forskellige festlige begivenheder skal der altid bobler på bordet. På papkrus.dk finder du en god oversigt med tekst og billeder, som hjælper dig til at vælge det helt rigtige papkrus eller engangsservice, der dækker dine behov. 

Her finder du en bred vifte af designs, som kan gøre din firmafest lidt sjovere og mere farverig. Har du for eksempel brug for flotte engangs vinglas, plastik glas eller champagneglas til dine bobler, så kan du finde dem i både klar farve eller med for eksempel en sølvkant. Perfekt til et firmaevent, restauranter eller receptionen. Som et alternativ, kan du også finde miljøvenlige papkrus eller kaffebægre, der er lavet af bionedbrydeligt materiale. Her er også en del tilbehør som servietter, drikkelåg og kop sleeve, hvis man ønsker en god kaffe to go på sin gåtur. 

Mangler du mere end bare papkrus og engangs champagneglas, kan du finde miljøvenlige engangstallerkner og bambus serveringsbåde til udendørsaktiviteter som grillfester eller receptioner. Med engangstallerkner, champagneglas, engangs vinglas, plastik glas og andet tilbehør slipper du også nemt for rengøring og opvask.

Relaterede nyheder