Køb solfilm og folie hos BBN Nordic

BBN Nordic

Køb solfilm og folie til gode priser hos BBN Nordic. De står for salg og montering både til private og til firmaer!

Solfilm – Velassorteret udvalg til erhverv og private

Spar penge på solfilm hos BBN Nordic. Mange vælger solfilm, da det er en billig løsning, som fixer en masse problemstillinger. Man reducerer energiudgifter på aircondition og optimerer indeklimaet, hvorpå man skaber et bedre arbejdsmiljø. Den danske sommer har de seneste år haft for vane at skabe nogle hårde kontordage, hvis man ikke har måder at håndtere den ulidelige varme på. Der er diverse lovgivninger omkring maksimaltemperaturen, som er tilladt på danske kontorer, og dem har man som kontorvirksomhed naturligvis pligt til at overholde. Det behøver dog ikke være en dyr udgift. En anden fordel ved solfilm er, at man reducerer lysindfaldet. Et kraftigt lysindfald om sommeren kan blænde og gøre det svært at se noget på computerskærmen. Solfilm beskytter også møblerne ved at reducere falmning på inventar. Hos BBN Nordic vil de gerne give dig et stærkt tilbud. Tøv ikke at kontakte dem over telefon!

Alt i folie online

Du finder også en kategori med folie på www.bbnnordic.dk. Vælg mellem adskillige typer dekorationsfolier på hjemmesiden. Køb bl.a. muligheder til glasvægge, block-out og renovering. Hos BBN Nordic kan du klikke dig frem til folie med tekst, print og logo samt løsninger til biler. Inde på bbnnordic.dk kan du se nogle eksempler i galleriet. De flest virksomheder er ikke klar over alt, man kan gøre med folie. Der er også adskillige muligheder til private. Benyt det fx til at skrive inspirerende tekster på kontorglasvæggen, eller lav et kunstværk ved hovedindgangen til butikken eller virksomheden. Det er kun fantasien, der sætter grænserne! BBN Nordic tilbyder totalservice, så du også har mulighed for at få montering/installation.

Køb flot folie online på bbnnordic.dk. Virksomheden her sælger også solfilm til private og firmaer. Læs mere online hos BBN Nordic.

Relaterede nyheder