Leverandør af kontormøbler i mange variationer

Redoffice er en landsdækkende full-service kæde, som leverer alt indenfor kontorforsyning, herunder mange forskellige former for kontormøbler i høj kvalitet og til gode priser.

Kontormøbler

En vigtigt del af et optimalt arbejdsmiljø og rare omgivelser er hensigtsmæssige kontormøbler til medarbejderne. Redoffice er stedet, hvor man ikke kommer til at lede forgæves. Kategorien kontormøbler dækker over et bredt sortiment, og hos virksomheden finder man alt fra skriveborde og computerborde til kontorstole, opbevaring og belysning. Redoffice tilbyder også at indrette forskellige former for lokaler, herunder konferencelokaler, mødelokaler og receptioner. Man får som kunde altid præsenteret de forslag, som Redoffice kommer med, og man får derfor nemt overblik over processen. Derved kan man også nemmere tilpasse sin bestilling af kontormøbler, så alle dele i projektet går op i en højere enhed. På hjemmesiden kan man se, hvordan man nemmest kommer i gang med at bestille kontormøbler og indretning af lokaler.

Redoffice

Redoffice har eksisteret siden 2006 og består af over 200 dygtige medarbejdere, som sidder klar til at hjælpe, hvis man som kunde har spørgsmål. Redoffice er nemlig af den overbevisning, at det bedste resultat opnås ved en god dialog mellem kunde og udbyder. Derfor er intet overladt til tilfældigheder, og indgår man i et samarbejde med Redoffices professionelle medarbejdere, kan man være sikker på, at alle ønsker tilgodeses. Redoffice samarbejder med en række lokale forhandlere rundt om i landet, hvilket bevirker, at man hos Redoffice er garanteret hurtig levering af kontormøbler lige til døren. Har man bestilt kontormøbler, som på den ene eller anden måde skal monteres, bliver dette også gjort, og Redoffices kompetence montører går ikke før alle funktioner fungerer optimalt. På hjemmesiden kan man finde den nærmeste Redoffice leverandør eller bestille Redoffices katalog.

Redoffice udbyder mange forskellige varianter af kontormøbler, som kan være medvirkende til at skabe gode omgivelser på arbejdspladen. Læs mere på www.redoffice.dk.

Relaterede nyheder