Løbetøj til DHL stafet og firmagaver online

MarkOn

Kigger du efter lækkert løbetøj til DHL stafetten? Køb løbetrøjer til hele firmaet på www.markon.as, der også gør det muligt med firmalogo som tryk. Denne virksomhed hjælper også med at finde de perfekte firmagaver med alt inden for chokolade, høretelefoner, anden elektronik og meget mere.

Løbetøj til DHL stafet – Stort udvalg hos MarkOn

Bliv klar til den helt store løbebegivenhed i Aarhus for firmaer. Det er naturligvis DHL stafetten, som de fleste i erhvervslivet kender til, og denne 5 km lange løbebegivenhed er med til at lokke løbere på alle niveauer med til en dag med god hygge, sundhed og samvær i fokus. Det er en mindeværdig begivenhed, som skaber lidt tættere bånd med kollegaerne, og derfor er det ikke overraskende, at så mange firmaer tilmelder sig DHL stafetten i Aarhus og stiller op i unikt løbetøj med eget firmalogo. Køb løbetrøjer med print til gode priser, som trykkes unikt efter jeres behov. Derfor er leveringstiden mange uger, og derfor skal I huske at bestille i god tid, så løbetøjet er klar til den store dag. Se det store løbekatalog på markon.as, og bliv klar til at løbe sammen med dine kollegaer til DHL stafetten. Du finder meget mere info om løbetøj og T-shirts online.

Køb firmagaver og kundegaver

Klik dig også frem til de mest populære firmagaver hos MarkOn, som er specialist i at udvælge de rette kundegaver til dine medarbejdere. Vi ved alle, hvor meget en veludvalgt gave kan betyde, uanset om den kommer fra svigermor eller chefen. I arbejdsøjemed er samværet vigtigt for en effektiv arbejdsplads og trivsel, og derfor er der stor tradition for at give firmagaver til de ansatte i virksomheden. MarkOn specialiserer sig både i lakrids, høretelefoner, chokoladeæsker, design til boligen, gavekurve og meget mere, og Lars bag shoppen ved, hvad der rykker sig på markedet, og hvad der er mest populært for tiden, og som derfor bliver modtaget med et ekstra stort smil af de ansatte. Læs om firmagaver og kundegaver online, og bestil gaver til dine medarbejdere – firmajulegaver, påskegaver m.m.

MarkOn tilbyder løbetøj til DHL stafet og firmagaver.

Relaterede nyheder