Solix Group investeringsselskab – skabt af Denis Viet og Johan Cervin

Solix Group og Denis Viet Jacobsen

Solix Group investeringsselskab, skaber store resultater, der kan mærkes hos aktionærerne. Bag successen står Denis Viet og Johan Cervin, der gør brug af deres store erfaring fra deres fortid i andre investeringsselskaber.

Denis Viet kan hjælpe med kapital til virksomheder med langsigtede visioner

Er man ejer af en virksomhed, kan man med stor sandsynlighed nikke genkendende til følelsen af at have knyttet et stærkt og helt unikt bånd til sin virksomhed. Det er virksomheden, der får hverdagen til at løbe rundt og fordi man i mange tilfælde selv har bygget virksomheden op, bliver den næsten som et barn for ejeren. Men selvom man engagerer sig fuldt ud i sin virksomhed, man har en fantastisk idé og der er masser af potentiale i virksomheden, er man ikke sikret den nødvendige vækst og succes for at kunne overleve. Måske er det manglen på kapital, der forårsager en konkurs, men manglende eksekvering, dårlig timing eller dårlig ledelse, kan også resultere i virksomhedens død. For at indfri potentialet, kan det ofte være en god idé at have en investor eller sparringspartner udefra, som ikke har knyttet de samme bånd til virksomheden og som derfor har en anden opfattelse af hvad der er bedst for virksomhedens fremtid. Denis Viet er en af Danmarks mest velrenommerede investorer og har igennem sin karriere, sikret overlevelse, vækst og fremgang for et utal af forskellige virksomheder. Udover at have tilegnet sig stor viden inden for investering, gennem sin uddannelse, har Denis Viet også stor erfaring fra sit arbejde hos investeringsselskaber, hvor han har gjort sig bemærket og vist sit værd. Denis Viet fik sit helt store gennembrud og kom på alles læber i erhvervslivet, da han tilbage under sin ansættelse som strategikonsulent hos Intermediate Capital Group, investerede halvtreds millioner kroner i Microtronic, der dengang var en af de førende virksomheder inden for høreapparater, der herefter gav et afkast på 400 millioner kroner. Udover at have sans for investering, har Denis Viet Jacobsen tilegnet sig en enorm viden inden for virksomhedsstrategi og ledelse i sit tidligere virke, som han til dagligt gør brug af og opnår store resultater med. I 2014 stiftede Denis Viet Jacobsen i samarbejde med sin svenske forretningspartner, Johan Cervin, Solix Group. Solix Group er Denis Viet Jacobsens og Johan Cervins eget investeringsselskab og det har betydet, at de selv har haft mulighed for at definere selskabets filosofi og implementere de bedste arbejdsmetoder som de har tilegnet sig igennem deres flotte fortid i erhvervslivet.

Solix Group investeringsselskab fokuserer på det danske og svenske marked

Kapital er alfa omega for, at en virksomhed kan eksekvere ordenligt – har man ikke den nødvendige kapital, kan det resultere i en konkurs. Hos Solix Group investeringsselskab investeres, der i virksomheder med stort potentiale, der ikke formår at indfri det selv. Med Denis Viet Jacobsen og Johan Cervin i spidsen, bidrager Solix Group investeringsselskab med den nødvendige kapital og viden for at virksomhederne kan vækste og ekspandere. Det er primært etablerede virksomheder, som Solix Group indgår et samarbejde med og selvom deres portefølje byder på gruppeselskaber fra nordeuropæiske lande, foretrækker Solix Group primært at investere i danske og svenske virksomheder, hvor Solix Group har de bedste forudsætninger for at udvikle, qua de to ejers nationalitet og deres tidligere beskæftigelse. Filosofien og strategien er ikke til at tage fejl af, når Solix Group investeringsselskab investerer. Med et nært forhold til samarbejdspartnere, der bygger på tillid og et langsigtet forretningsperspektiv, formår Denis Viet Jacobsen at skabe lukrative resultater – resultater, der både kommer gruppeselskaberne og aktionærerne til gode. Gruppeselskaberne er spredt på tværs af forskellige brancher og Solix Group investeringsselskab byder på en portefølje bestående af virksomheder fra cementbranchen i form af Cembrit til vindindustrien, hvor Solix Group investeringsselskab blandt andet arbejder målrettet med KK Group om at styrke markedsposition, produkter, selskabsstruktur med videre. Fælles for alle gruppeselskaber og brancher som investeringsselskabet opererer i er dog, at Solix Group kender markederne som deres egen bukselomme og derfor kan arbejde optimalt. Solix Group investeringsselskab består af uhyredygtige erhvervsfolk, der ved hvad der skal til for at lykkedes og som til dagligt indgår i teams, der har til formål at optimere selskabets drift, struktur og produkter.

Læs mere om Solix Group på www.solixgroup.com.

Relaterede nyheder