Køb alt fra Etan trampoliner til Exit havetrampoliner hos JE-BO Legetøj

Hos JE-BO Legetøj er der gode muligheder for at handle kvalitetstrampoliner, hvis man ønsker nogle flere aktiviteter i haven derhjemme. Der findes både fede Etan -og Exit havetrampoliner, til fornuftige priser.

Gode priser på blandt andet Etan trampoliner

JE-BO Legetøj er udbyder af et bredt sortiment af trampoliner til gode priser. Du finder bl.a. Etan trampoliner i sortimentet, hvor der helt sikkert kan findes en trampolin til enhver smag. Etan trampolinerne fås nemlig i forskellige størrelser og farver, som man kan læse mere om på www.je-bolegetoj.dk. Etan trampolinerne er udstyret med skumpuder rundt i kanten, så man ikke slår sig på det hårde metal ved fald. Etan trampolinerne kan også udstyres med sikkerhedsnet, så man ikke kan komme til at hoppe udover kanten. Etan trampolinerne fås også både som runde eller firkantede, alt efter hvilke behov og ønsker man har, samt at de også fås som normale eller Inground modeller, der gør dem nemme at grave ned i jorden.

Bredt udvalg af Exit havetrampoliner

Hos JE-BO Legetøj findes der også fede havetrampoliner fra mærket Exit, som også har til formål at kombinere leg og motion til børnene. Exit havetrampolinerne findes i mange forskellige størrelser, former og farver, så der altid kan findes en Exit havetrampolin der passer ens behov. Exit havetrampolinerne er gode til at træne børnenes balance, finmotorik og koordination, hvor at man kan træne på de mange forskellige slags trampoliner. Exit havetrampolinerne kan udstyres med sikkerhedsnet, så de er sikre for alle aldre at benytte. Læs eventuelt mere om udvalget på www.je-bolegettoj.dk. De mange modeller fås også som Inground hvor de er gravet ned, eller hvor de står frit på en græsplæne.

Besøg JE-BO Legetøj allerede i dag, hvis du ønsker nogle nye aktiviteter til haven derhjemme, hvor både du og børnene kan få motion og lege på de fede trampoliner fra Etan og Exit.

Relaterede nyheder