Nytårsmenu og julebuffet ud af huset via www.saltogpeber.dk

Salt og Peber

Find en nytårsmenu ud af huset online, så du har mere tid på dagen. Salt og peber kan anbefales, og denne virksomhed inden for diner transportable tilbyder ligeledes en smagfuld julebuffet.

Find den populære nytårsmenu ud af huset hos Salt og Peber

Den populære nytårsmenu til aftenen, der adskiller 2018 og 2019 kan allerede bestilles. Klik ind på saltogpeber.dk i dag. Det er rart at have styr på nytårsaften i god tid, og det er nu endnu nemmere end nogensinde før at gøre nytårsaften uforglemmelig. Den indbydende nytårsmenu fra Salt og Peber består af en forret, hovedret og dessert, der er velsammensat, og hvor der er kræset for detaljerne. De erfarne og passionerede kokke står for at skabe den ideelle nytårsmenu, som du kan afhente på dagen. Denne mulighed inden for catering er perfekt til dem, der vil slippe for noget af stresset på den store dag.

Julebuffet til den kommende julefrokost

Du kan også bestille julebuffet ud af huset hos Salt og Peber, som hvert år sørger for at bringe prikken over i’et til mange danske julefrokoster. Vælg mellem to velsammensatte julebuffeter, som byder på alle klassikerne – lun leverpostej, fiskefilet, roastbeef, grønlangkål osv. Ved at bestille en julebuffet fra Salt og Peber er maden i trykke hænder, og du har mere tid til at nyde dagen sammen med venner, kollegaer, eller hvem der ellers deltager i julefrokosten. Hvis du har til ansvar at arrangere en julefrokost, så er denne diner transportable mulighed ideel. Bestil julebuffet ud af huset på saltogpeber.dk i dag. Med de mange forskellige juleretter er man garanteret, at alle finder en favorit og at alle bliver mætte. Husk også, at der er mulighed for tilvalg. Læs mere om de specifikke retter online på www.saltogpeber.dk.

Bestil en julebuffet til en god kuvertpris hos Salt og Peber. Der tilbydes selvfølgelig også den klassiske nytårsmenu ud af huset hos cateringvirksomheden her, der bringer mad til højtiderne til favorable kuvertpriser, som bringer glæde til hele forsamlingen.

Relaterede nyheder