Betonpullerter og affaldssortering – ZENZO

ZENZO

Når det kommer til byrumsinventar af stort set enhver art, er der lige nu især én dansk virksomhed der leverer varen: ZENZO. Med et bredt og velassorteret udvalg, der blandt andet byder på smarte løsninger inden for affaldssortering, betonpullert, rygeskure, nedgravede affaldssortering, og meget mere, er mærket det helt rette at satse på. Man leverer til virksomheder, kommuner og lignende. Læs mere i artiklen herunder.

Affaldssortering til kommuner og virksomheder – Klik ind på www.zenzo.dk

Affaldssortering bliver mere og mere udbredt i hele landet, til gavn for både miljø og natur. En af de fremmeste leverandører af smarte løsninger inden for affaldssortering må uden tvivl være ZENZO. Virksomheden har god erfaring inden for branchen, og kan helt sikkert også levere affaldssortering, der vil passe særligt godt til jeres behov. Man leverer blandt andet til kommuner og virksomheder, og har god succes med begge dele. Har du spørgsmål af den ene eller anden art vedrørende affaldssortering, for eksempel vedrørende de forskellige muligheder der findes inden for moderne affaldssortering, kan kundeservice hos forhandleren helt sikkert hjælpe.

Betonpullert til sikring mod terror

Udover affaldssortering, tilbyder man også en række andre smarte produkter hos ZENZO. Blandt andet betonpullerter. En betonpullert er en smart måde at afskærme køretøjer fra visse dele af bymidten, og kan blandt andet være en effektiv måde at forhindre terrorangreb. Det er af samme grund man finder betonpullerter i mange store europæiske byer nu om dage, da terror jo desværre er noget, man er nødt til at gardere sig i mod. Heldigvis er en betonpullert en praktisk og simpel løsning, der samtidig ikke behøves skæmme bybilledet. Hos www.zenzo.dk har man f.eks. en række forskellige, nydelige betonpullerter og andre typer pullerter i kataloget; f.eks. modeller der også fungerer som gadelamper. Klik evt. forbi hjemmesiden når du har tid, og kig udvalget af blandt andet betonpullerter, affaldssortering etc. igennem når du har tid.

Relaterede nyheder