Briketter, energikoks og alt andet indenfor biobrændsel hos Pillemadsen

Pillemadsen

Hos Pillemadsen finder du alt indenfor biobrændsel, som for eksempel briketter og træpiller, og du finder også strøelse og foder til hunde, heste og katte. Pillemadsen forhandler også energikoks, som er et godt alternativ til brænde, når du gerne vil spare både penge og energi, når du fyrer op.

 

                                               

Briketter

Når det kommer til træbriketter, er det vigtigt med en lav fugtighed i træet, og at briketterne er presset godt og hårdt sammen. Er briketterne presset for løst, bliver brændingen ujævn og levetiden kortere. Derfor finder du kun træbriketter, som er presset ordentligt hos Pillemadsen. Her kan du være sikker på at få et produkt med en høj brændværdi, som kan brænde jævnt og godt i lang tid. Briketter er en smart løsning, når du gerne vil fyre op med biobrændsel, som er rent og miljøvenligt. Briketter fra Pillemadsen er fremstillet uden nogen former for tilsætningsstoffer, så det du får er rent træ. Med træbriketter fra Pillemadsen kan du varme huset op med en energibesparende og miljøvenlig varmekilde, som både er effektiv og god for samvittigheden.

 

Energikoks

Pillemadsen har altid et varieret udbud af energibesparende brændsler til dig, som er på udkig efter et godt alternativ til almindeligt brænde. Du finder bl.a. energikoks, som er en billig varmekilde med høj brændværdi. Energikoks er petroleumskoks, som er et biprodukt ved oliefremstilling, så når du bruger energikoks udnytter du en ressource, som ellers ikke ville blive brugt. Energikoks har en meget lav askeprocent, hvilket vil sige, at der ikke kræves det store ift. oprydning og rengøring, efter at du har fyret op. Er du på udkig efter et godt brændsel, som varmer rigtigt godt op og ikke sprænger budgettet? Så kunne petroleumskoks være noget for dig. Du finder det og meget mere hos Pillemadsen.

 

Kig ind på Pillemadsens hjemmeside www.pillemadsen.dk og se det gode udvalg af energikoks og briketter.

 

Relaterede nyheder