Danmarks bedste sparekasse – en bank for virksomhedsejere og private

Folkesparekassen

Folkesparekassen er en bank drevet af kunder for kunder. En bank som er bygget op omkring tanken om fællesskab med en mission om en velfungerende og holdbar økonomi for alle. Folkesparekassen er en bank for virksomhedsejere og private, som er kendt som Danmarks bedste sparekasse.

Bank for virksomhedsejere

Folkesparekassen har fokus på fællesskab – både når det kommer til det private og til erhverv. Det er en bank for virksomhedsejere, som har kunder i forskellige brancher og industrier rundt omkring i hele landet. De primære erhvervskunder er mindre virksomheder og selvstændige erhvervsdrivende. Folkesparekassen er en bank for virksomhedsejere, både når det kommer til butikker, restauranter, caféer og alt muligt andet. Det er en lille bank, som kan levere en service, som de større banker ikke kan. Folkesparekassen som bank for virksomhedsejere, kan nemlig hjælpe din virksomhed med likviditet til den daglige drift og finansiering. Herudover tilbyder de erhvervsservice i form af løsninger og værktøjer, der kan gøre den daglige drift lettere for dig som erhvervsdrivende. Derfor er Folkesparekassen det rigtige valg af bank for virksomhedsejere

Danmarks bedste sparekasse

Folkesparekassen er Danmarks bedste sparekasse pga. deres respekt for mennesker og miljø. Danmarks bedste sparekasse er nemlig bygget op omkring at beskytte vores miljø og samtidig sørge for, at alle har en god og sund økonomi. Danmarks bedste sparekasse er nemlig en bank, som ikke kun tilbyder en god service til private og erhverv, men også en bank, som har etikken og moralen i orden. Hvis du vælger Folkesparekassen, vil du finde ud af, at det er Danmarks bedste sparekasse. Det er nemlig det rette valg for dig, hvis du ikke kun vælger din bank med hovedet, men også med hjertet. Så vælg Folkesparekassen som din bank og bliv en del af Danmarks bedste sparekasse – med god samvittighed.

Besøg folkesparekassen.dk og se hvad Folkesparekassen kan tilbyde som bank for virksomhedsejere og private.

 

Relaterede nyheder