Danmarks største bestyrelsesportal gør dit bestyrelsesarbejde langt lettere

BOARD OFFICE™

BOARD OFFICE™ er Danmarks største bestyrelsesportal for professionelle bestyrelsesmedlemmer. Læs mere om fordelene ved at være medlem og om, hvordan du kan blive uddannet i bestyrelsesarbejde her.

Danmarks største bestyrelsesportal

Er du bestyrelsesmedlem? Uanset om du allerede sidder i en bestyrelse, om du gerne vil, om du sidder i mange forskellige, om det er din primære beskæftigelse eller bare en deltidsbeskæftigelse, så læs med her: BOARD OFFICE™ er en bestyrelsesportal for bestyrelsesmedlemmer i både private og offentlige bestyrelser i Danmark. Det er bestyrelsesmedlemmernes foretrukne valg, for her er der rig mulighed for at networke med de største spillere i branchen, og her kan du få adgang til uundværlige værktøjer, som kan hjælpe dig med at planlægge og holde styr på dit arbejde. Bestyrelsesportalen giver også adgang til undervisning i privat og offentlig bestyrelse, så du kan blive langt bedre til dit arbejde. Det er Danmarks største bestyrelsesportal, som er designet, udviklet og brugt af nogle af de bedste i Danmark. Undervisningsmaterialet er lavet, samlet og sammensat af professionelle, så du vil uden tvivl kunne blive klogere. Læs mere på www.board-office.dk.

Gør bestyrelsesarbejde lettere

BOARD OFFICE™ gør bestyrelsesarbejde langt lettere, og giver adgang til et professionelt mappesystem, som kan hjælpe dig med at holde styr på papirerne. Det er eksperter, der har udviklet portalen, som er benyttet og eksklusivt anbefalet af Danske Advokater. På portalen kan du møde andre bestyrelsesmedlemmer og networke og udvikle erfaringer om jeres respektive bestyrelsesarbejde. Det er et rigtig godt sted at møde folk, hvilket er essentielt for dig, der gerne vil gøre karriere inden for bestyrelsesarbejde. Det er uanset om du sidder i offentlige eller private bestyrelser, det er altid vigtigt at have et stærkt netværk. Og på siden finder du de bedste af de bedste, og du kan faktisk downloade en 7 dages gratis demo, hvis du er nysgerrig og gerne vil prøve de spændende bestyrelsesuddannelser i enten privat eller offentlig bestyrelse. Læs mere på hjemmesiden, hvor du kan læse om de forskellige fordele og grundende til, at det er Danmarks største.

Relaterede nyheder