DC-Supply bringer din containerdrøm til virkelighed med kreative designs, høj teknisk viden og håndværk i særklasse

DC-Supply

Går du med tanker om at skabe et helt særligt rum enten til hverdag eller til en speciel lejlighed, hvor du kan føre drømmen om den perfekte udestue, salgsbod eller noget helt tredje ud i livet? Så kan en containerløsning fra DC-Supply være det helt rigtige for dig.

Skab dit eget fristed i en 20 fods container

En 20 fods container åbner op for mange muligheder. Ikke mindst hvis du køber den hos DC-Supply. Der kan du nemlig ikke blot vælge mellem et stort udvalg af containertyper, du kan også få containeren specialdesignet ud fra dine ønsker og behov. De store containere fås både isolerede, som kontormoduler og med CSC-godkendelse til søtransport. Uanset om du vil skabe et fristed hjemme i haven eller har helt andre planer med containeren, kan du dermed finde en model, der matcher dine behov, i deres vidtspændende sortiment. Du kan se hele udvalget af 20 fods containere på www.dc-supply.dk, hvor du også kan læse mere om DC-Supply, deres team og deres tidligere bedrifter.

Find den rigtige event container til specielle lejligheder på dc-supply.dk

Er det ikke blot ekstra plads, men også specifikke faciliterer, du har brug for, kan du med fordel tage et kig på det udvalg af event containere, du finder via nedenstående link. Der kan du nemlig finde eksempler på specialdesignede containerløsninger som f.eks. transportable scener, udstillingscontainere, velkomstområder og endda udspringstårne. En event container er nemlig på forhånd designet og udformet til specielle lejligheder med lejlighedens særlige krav for øje. Containerløsninger fra DC-Supply bygger desuden ikke blot på kreative designs, høj teknisk viden og håndværk i særklasse, men også på stor erfaring indenfor området. Gennem årene har DC-Supply nemlig leveret alt lige fra specialløsninger til Jean Michel Jarre koncerter til transportable salgsboder målrettet f.eks. forlystelsesparker og zoologiske haver.

Du kan se hele det store udvalg af containere til alle typer lejligheder på dc-supply.dk, hvor du også både kan lade dig inspirere af firmaets tidligere bedrifter og gå på opdagelse i de mange forskellige muligheder.

Relaterede nyheder