Douglas gran brædder, egetømmer og andet træ hos Skovsav

Skovsav tilbyder friskskåret træ til erhverv og private. Hvad end man skal bruge Douglas gran brædder eller egetømmer, så tilpasses træet til ens ønsker.

 

 

 

Douglas gran brædder

Skovsav er et savværk specialiseret i dansk træ. De håndterer en lang række opgaver inden for produktion og salg af træ til både erhverv og private. Skovsav er drevet af ideen om at sælge bæredygtigt produceret dansk træ, og de kan opfylde individuelle behov og tilbyde forskellige træsorter. Hvad end man skal bruge eg, rødgran eller Douglas gran, så kan Skovsav levere det. Douglas gran er et nåletræ der på grund af stammens størrelse særligt anvendes som tømmer og planker. Det er en træsort der er blevet populær som gulvplanker, hvilket til dels skyldes at træet vrider sig minimalt i forbindelse med tørring. Udover gulvplanker kan Douglas gran brædder med fordel anvendes til konstruktion, terrassebrædder, beklædning og højbede. Uanset hvad man skal bygge, kan Skovsav levere bæredygtige Douglas gran brædder.

 

 

Egetømmer

Skovsav er et savværk, der er drevet af ideen om at levere bæredygtigt produceret dansk træ. Savværket skærer og tilpasser træet til individuelle behov, og håndterer en række opgaver for erhverv såvel som private. Hos Skovsav kan man finde forskellige træsorter, og derved få det materiale man har brug for, uanset om det er rødgran, Douglas gran eller eg. Eg er en hårdfør træsort og kan anvendes til en række forskellige formål. Det er særligt på grund af træsortens styrke og tilgængelighed at egetømmer er populært i Danmark. Egetømmer er modstandsdygtigt overfor råd og svamp, hvilket betyder en lang holdbarhed. Man kan med fordel anvende eg til tømmer

bindingsværk, stolper, planker, pæle, højbede. Uanset hvad man skal bruge egetømmer til, så kan man hos Skovsav være sikker på at få bæredygtigt produceret dansk træ. Skovsav tilbyder friskskåret træ produceret efter ordre. 

 

Bæredygtigt produceret dansk træ er ideen bag Skovsav. De tilbyder Douglas gran brædder og egetømmer til ethvert projekt. 

Relaterede nyheder