Få leveret brændetårne, brændestave og andet på Sjælland fra www.dgb-braende.dk

Bor du på Sjælland og skal have fundet det rette brænde, enten til at tænde op, eller så du kan sidde i haven ved bålet, så bør du tage ind forbi www.dgb-braende.dk. Hos dem kan du finde det du skal bruge, både brændetårn og brændestave, i blandt andet, og få levering på Sjælland.

 

 

Brændetårn

Det er altid vigtigt at du har det varmt til vinter, men det er dog ikke det eneste tidspunkt, du skal bruge brænde, hvis du har en udendørs pejs, eller en bålplads i haven. Du kan hos Den Gamle Brugs finde et brændetårn, der vil være et ideelt valg, når du skal have brændsel, både til sommer og vinter. Det er praktisk da tårnet vil komme stablet, så du ikke skal bekymre dig om det, og efter træet er brugt, kan du enten genbruge tårnet, eller brænde det også. Ved at bestille træet i god tid, vil det kunne tørre ordentligt, hvilket giver god brændetid og ikke så meget røg. Ønsker du at få leveret et brændetårn, så har Den Gamle Brugs det helt rigtige til dig.

Brændestave

Der er absolut ingen grund til at spilde træ, specielt når der er en praktisk måde at håndtere overskydende træ, fra træproduktion på. Du kan hos Den Gamle Brugs finde brændestave, som kommer fra det overskydende træ fra Junckers Savværk. De kan bruges til optænding, og er uden tvivl bedre, end at bruge andet der ikke er træ. Du kan let tænde op i pejs og bål, Og hvis du flækker dem, har du dem i forskellige størrelser. Det giver en større chance, for at flammerne tager ordentligt fat i træet. Da det er 100 % naturligt, vil du også undgå ubehagelige giftstoffer og andet i røgen. Derfor vil brændestave fra Den Gamle Brugs være det helt rigtige valg til dit hjem.

Relaterede nyheder