Få lækker mad lavet af Slagter Zangenberg til enhver form for arrangement

Slagter Zangenberg

Er du bosiddende omkring Falster og har planer om snart at holde rund fødselsdag, konfirmation eller bryllup? Så mangler du catering på Sydsjælland — Slagter Zangenbergs specialitet. Du kan bestille mad ud af huset på Falster hos Slagter Zangenberg, og blive imponeret af lækre hjemmelavede retter bragt helt til din hoveddøren.

Få lækker mad ud af huset

Hvis du bestiller mad ud af huset på Falster hos Slagter Zangenberg, kan du vælge mellem allerede fastlagte menuer eller saml-selv-menuer. Desuden kan du også vælge både forretter, hovedretter og desserter, sådan at ingen gæster kommer til at gå sultne derfra. Lige gyldigt hvilke retter du vælger til din personlige fest, er du garanteret, at mad ud af huset på Falster fra Slagter Zangenberg, er lavet med både gode råvarer og kærlighed. Slagter Zangenbergs fokus er nemlig på dig og dine gæster, og at I får en god oplevelse. Hvis du bestiller mad ud af huset på Falster, er du derfor garanteret god mad og slipper samtidigt for stress og jag i dagene op til den glædelige begivenhed.

Catering hvor du sammensætter menuen

Slagter Zangenberg er specialist i catering på Sydsjælland, og derfor det helt rigtige sted at kontakte, hvis du snart mangler mad ud af huset. Du er i trygge hænder, hvis du vælger Slagter Zangenbergs tilbud om catering på Sydsjælland, da de er eksperter i at forvandle gode råvarer til velsmagende retter. Deres brede menukort indbefatter selvfølgelig mørt kød, som du kan sammensætte med lækkert tilbehør og sprøde salater. Hvis du mangler catering på Sydsjælland er Slagter Zangenberg derfor den bedste til jobbet, da du ikke bare får leveret fantastisk mad, men også fantastisk service. Du kan snildt bestille catering på Sydsjælland og overlade ansvaret til Slagter Zangenberg, sådan at du bruge energi på at tage hånd om dine gæster på den store dag.

Besøg www.slagterzangenberg.dk eller slagterbutikken i Vordingborg, og beslut præcis hvilke velsmagende retter, der skal pryde menuen til dit næste arrangement.

Relaterede nyheder