Find alt indenfor kontorartikler hos Hammer Hansen

Mangler du kopipapir og skal prisen være i orden, kan et besøg hos Hammer Hansen A/S bestemt anbefales. Her finder du et omfattende udvalg af billige kontorartikler og altid i god kvalitet. Se for eksempel nærmere på deres brevordnere, der findes i mange forskellige varianter.

 

 

Kopipapir i flere varianter

Hos Hammer Hansen A/S tilbydes der kopipapir i flere varianter og du kan derfor sikkert finde lige den variant, du skal bruge. Deres udvalg består blandt andet af kopipapir der kan bruges til mange forskellige printere, heriblandt både Inkjet printere og farvelaserprintere, samt naturligvis til kopimaskiner. De tilbyder kopipapir i flere forskellige størrelser, blandt andet A4 og A3, og skal du bruge kopipapir til print på begge sider kan dette naturligvis også findes i deres store udvalg. Uanset budget og behov har du mulighed for at gøre en god handel hos Hammer Hansen A/S. Udvalget bliver løbende opdateret med nyt kopipapir, og de er altid glade for at hjælpe dig med at finde det rette produkt. Har du spørgsmål i forbindelse med udvalget eller vil du høre mere om særlige produkter, kan du derfor altid kontakte deres kundeservice.

Få styr på papirene med en brevordner

Er der behov for nye ringbind eller brevordnere, går du ikke galt i byen med udvalget hos Hammer Hansen A/S. Med brevordnere kan du nemt få styr på papirarbejdet og de giver mere plads end traditionelle ringbind. Der forhandles brevordnere i alle gængse størrelser, både A3, A4 og A5. Du har derudover flere forskellige farver brevordnere at vælge imellem og med deres stærke priser kan alle gøre en god handel. Lyder det som noget for dig så gør dig selv en tjeneste og tag et kig på hele deres udvalg. Deres kundeservice er derudover altid klar med svar, skulle du have spørgsmål angående deres brevordnere eller andre af deres populære kvalitetsprodukter. Besøg forhandleren og find hvad du skal bruge.

Relaterede nyheder