Find et bredt udvalg af forskellige slags trailere på www.trailergaardengantrup.dk

trailergaarden

Hos Trailergaarden Gantrup er der god mulighed for at shoppe kvalitetsrigtige trailere. Der findes i det store varelager et bredt udvalg af en masse forskellige trailere, til særdeles fordelagtige priser.

Neptun trailer til gode priser

Der findes i det brede sortiment hos Trailergaarden Gantrup bl.a. et fint udvalg af gode Neptun trailere, til stærke priser. Med en Neptun trailer er du garanteret en kvalitetstrailer, som holder i mange år frem, grundet af dens slidstærke stålsider. Varelageret hos Trailergaarden Gantrup bliver løbende opdateret, så der altid kan findes nye og gode Neptun trailere. De mange Neptun trailere findes også i en masse størrelser, alt efter hvor meget man ønsker at fragte frem og tilbage med den. Neptun trailerne fås med forskellige former for sider, hvor at der også tilbydes presenninger og andre gode funktioner. Kig udvalget af Neptun trailere igennem på www.trailergaardengantrup.dk og find din næste gode og billige trailer.

Hold dine varer kolde i en køletrailer

Der findes hos Trailergaarden Gantrup også et fornuftigt udvalg af køletrailere, til gode priser. Køletrailere har funktionen af en normal trailer og en kølemaskine på samme tid, hvor at der kan transporteres og køles store mængder af vare ned på farten. Køletrailerne er beregnet til enhver form for cargo der skal afkøles, som fx store mængder mad, drikkelse eller andet. Køletrailerne er meget praktiske og anvendelige, da de kommer med lukkede sider og dobbelt dør bagi, der giver nem adgang til lasten. De mange forskellige køletrailere fås i forskellige størrelser, hvor at der findes totale vægte på 1300 kg, 2000 kg eller 2700 kg, med last evner fra 700 kg til 1900 kg. Trailerne kan aftentes klar med nummerplade, hvis man ønsker at underskrive en fuldmagtserklæring.

Besøg Trailergaarden Gantrup allerede i dag, hvis du er på udkig efter en ny kvalitetstrailer, til konkurrencedygtige priser. Sortiment byder bl.a. på Neptun trailere og fine køletrailere.

Relaterede nyheder