Find German Pellets træpiller til skarpe priser hos Pillemadsen

Pillemadsen

Pillemadsen er en populær forhandler når danskere skal bestille træpiller og andre produkter hjem, for at sikre at man kan holde varmen hele vinteren over. Her finder man nemlig ikke kun et af landets bedste udvalg inden for f.eks. træpiller, man kan samtidig handle ind til tyske momspriser. Og der er desuden altid en masse gode mærker at vælge imellem, blandt andet German Pellets. Læs mere om alle fordelene i artiklen herunder.

Billige træpiller

Det bliver ikke lettere at bestille træpiller, end hos Pillemadsen. Og så er det virkelig billigt at handle ind hos dem, da man forhandler træpiller og andet brændsel til tyske moms priser, da butikken holder til lige ovre på den anden side af grænsen. Den eneste hage er sådan set, at man selv skal hente de træpiller man køber, på grund af dansk lovgivning. Alternativt kan man også alliere sig med én af de mange vognmænd i grænselandet, der hellere end gerne giver dig et godt tilbud på at transportere dine nye træpiller til din adresse. Der er mange mærker du kan vælge imellem når du shopper træpiller hos Pillemadsen, og helt sikkert også ét du føler dig tryg ved at vælge.

German Pellets biobrændstof

Ét af mærker man kan vælge når man løber miljøvenligt biobrændstof hos www.pillemadsen.dk er German Pellets. German Pellets er en kvalitetsproducent, der sætter en ære i at producere kvalitets biobrændstof, der samtidig er produceret under miljøvenlige forhold. German Pellets er både DINplus og A1 certificerede; begge certificeringer som man med fordel kan pejle efter, når man shopper miljøvenligt biobrændstof. Har du et mindre stokerfyr eller brændeovn derhjemme, er German Pellets et super godt valg, som du med sikkerhed bliver godt tilfreds med. Se udvalget inden for German Pellets og lignende kvalitetsmærker hos Pillemadsen allerede i dag.

Relaterede nyheder