Find lækker og varierende mad til dine medarbejdere hos Madkonceptet

 

God smag og varierede menuer er en selvfølge når man bestiller firmafrokost og frokostordning i København fra Madkonceptet. Den danske cateringvirksomhed har en helt særlig evne til at sætte spændende og velsmagende menukort sammen, og er samtidigt dygtige til at imødekomme kunders individuelle kunders ønsker og behov. I artiklen herunder kan du læse mere om mulighederne for bestilling af mad ud af huset derfra.

 

 

Frokostordning i København med variation i retterne

God smag er kun én af de mange grunde til at bestille frokostordning i København fra Madkonceptet. Hvis du og dine medarbejdere savner variation i retterne fra jeres nuværende frokostordning, så er firmaet det helt rigtige til at ændre på dette. I vil nemlig dag efter dag opleve at I modtager frokostmad som både er velsmagende, varieret og spændende. En almindelig frokostordning i København vil således både inkludere 1 varm ret med tilbehør, masser af dejlige salater, 2 slags pålæg med brød (hjemmebagt) samt en ugentlig dessert og ugentlig osteanretning. Kort sagt, så er der ingen undskyldning for at gå sulten fra bordet, når man bestiller frokostordning i København fra Madkonceptet. Klik eventuelt ind på www.madkonceptet.dk og læs mere.

 

Firmafrokost med lækker og varierende menu

Varierede menuer bør være en selvfølge når man serverer firmafrokost til sine kunder. Det er desværre ikke altid sådan. Men bestiller du firmafrokost, så kan du godt regne med at du og dine medarbejdere uge efter uge vil blive overraskede over hvor spændende og alsidigt man kan gå til sagen, når man skaber firmafrokostmenukort. Her bliver der brugt tid på at gå nye veje, men der er også masser af plads til klassiske retter. Salater og et generelt højt niveau af sunde råvarer er desuden altid at finde på menukortet. Alt i alt et oplagt sted at bestille firmafrokost ordning, hvis I er lokaliseret i det københavnske.

Relaterede nyheder