Fordyb dig i dine interesser på Musik og Teaterhøjskolen

Går du rundt med drømmen om at stå på eller bag en scene? Et højskoleophold på Musik og Teaterhøjskolen i Toftlund, kan gøre denne drøm til virkelighed! Som en teater højskole og en højskole med dans, er den til dig, der har lyst til at møde nye mennesker, fordybe dig i dine interesser og have den kreative krop i fokus.

Få en plads på scenen på teater højskolen

Der behøver ikke ligge store ambitioner om skuespillerdrømme bag en begrundelse for at tage på teater højskole. Hos Musik og Teaterhøjskolen er der plads til alle, hvad end du drømmer Scenekunstskolen eller bare vil prøve personlige grænser af. Når du undersøger, hvilken teater højskole du skal vælge, bør Musik og Teaterhøjskolen derfor ligge øverst på listen! På teater højskole bliver du trænet i alt, hvad ligger bag ordet teater — samarbejde, teori, turné og forestillinger. Vælg derfor Musik og Teaterhøjskolen som din nye teater højskole, og føl dig hurtigt tilpas på de skrå brædder.

Brug kroppen på en kreativ måde

Musik og Teaterhøjskolen er samtidigt også en højskole med dans, der ikke bare giver erfaring med at stå på en scene, men også med at bruge kroppen kreativt. På en højskole med dans, er den kreative krop i fokus, og du kan derfor regne med et semester fyldt med bevægelse og kunstnerisk udfoldelse. Vælger du derfor Musik og Teaterhøjskolen fordi det er en højskole med dans, har du samtidigt taget et skridt i en retning fyldt med spændende danseoplevelser. På linjefaget dans kan du føle dig godt tilpas mellem gode faciliteter, fantastiske undervisere og venner du beholder for livet. Hvis du vælger Musik og Teaterhøjskolen som din højskole med dans, er du sikret undervisning i blandt andet koreografi, moderne dans og improvisation.

Skynd dig forbi www.musikogteater.dk, hvor du kan bestille en brochure om alle skolens tilbud og linjefag, samt booke en rundvisning, hvis du har brug for yderligere information.

Relaterede nyheder