Gør det hele lidt nemmere ved at bestille mad fra Slagter Zangenberg til jul, nytår eller en anden begivenhed

Slagter Zangenberg

Er der næsten noget bedre ved julen, end at glæde sig til al den dejlige mad man skal spise? Hos Slagter Zangenberg er de eksperter i god mad, og kan helt sikkert også sammensætte en catering julemenu, I bliver godt tilfreds med, hvis I beslutter jer for at bestille maden til julefrokosten eller juleaften udefra. Har I brug for andre typer catering i Maribo eller andre områder omkring Sydhavsøerne, er catering virksomheden ligeledes et super godt valg. Læs mere herunder hvis du vil vide mere.

Bestil lækker mad til jul

For de fleste personer er der nok at se til i julen, hvis man skal nå det hele inden d. 24. december hvor alle butikkerne stort set lukker ned. Gør det hele lidt nemmere for dig selv, hvad angår maden, og bestil en catering julemenu som dem de lige nu tilbyder hos Slagter Zangenberg. Holder I juleaften på Sydsjælland, Lolland, Falster eller Møn, er virksomheden den helt perfekte at bestille maden fra. De har allerede nu sammensat en masse lækre catering julemenuer, men der er også plads til justeringer efter jeres ønsker, hvis I gerne vil have det. Uanset hvilken type catering julemenu det gælder, er der dog altid et fællestræk: der er ekstra meget fokus på de gode råvarer og den gode smag.

Bestil catering i Maribo og omegn

Foruden levering af catering julemenu, leverer man blandt andet også catering i Maribo og omegn hos www.slagterzangenberg.dk. Skal der være jubilæumsfest, fødselsdag, bryllup, barnedåb eller konfirmation, står Slagter Zangenberg med glæde for maden, og kan med sikkerhed sørge for at alle gæster går mætte hjem, når de står for levering af catering i Maribo og omegn.

Har du spørgsmål vedr. catering i Maribo, catering julemenu eller noget helt fjerde, så kontakt kundeservice på hjemmesiden allerede nu.

Relaterede nyheder