GroomUs kan byde på elektrisk trimmebord og føntørrer til hunde

GroomUs

Det er utroligt vigtigt at du har de rette produkter til hunde, uanset om du er hundeejer, ejer en hundesalon, kennel eller andet. Du kan hos GroomUs finde alt du skal bruge til hunden. Det gælder bl.a. legetøj og seler men også elektrisk trimmebord og føntørrer til hunde, der absolut ikke kan undværes der, hvor du skal pleje hundens pels.

Elektrisk trimmebord er uundværlig i hundesalonen

Er det pelspleje du arbejder med, så kan et elektrisk trimmebord fra GroomUs være din redning. De lover gratis fragt ved køb over 498 kr. Det er derfor helt sikkert hos dem, du skal bestille et elektrisk trimmebord. Foruden den gratis fragt, så er du også altid sikret den højeste kvalitet, så du ved du får et elektrisk trimmebord, der kan holde til at blive brugt godt. For store som små hunde, kan det være en stor fordel, at de selv har mulighed at hoppe op på bordet. Derfor er et elektrisk trimmebord helt klart en god løsning, da den kan komme langt ned. Derudover er det også muligt at hæve det elektriske trimmebord, så du får en god arbejdsstilling. Det er specielt en god ide, når du arbejder med at trimme/pleje hundes pels til hverdag. Tag ind forbi groomus.dk, hvis du har brug for et godt og effektivt elektrisk trimmebord.

Stil føntørrer til hund på flytbar gulvstativ

Foruden et trimmebord, så kan du ikke undvære føntørrer til hunde, hvis du arbejder med pelspleje. GroomUs har blowere i flere smarte modeller, der gør det muligt at tørre hundens pels, når den er våd. Derudover kan føntørrer til hunde også være praktisk, når man har været ude at gå i snavs og skidt. Den fjerner det nemlig fra pelsen samt den tager de løse hår. Når du arbejder med pelspleje til hverdag, så kan du altså ikke undvære blowere, der hurtigt og enkelt kan gøre hundens pels lækker og blød. Det er selvfølgelig også nødvendigt med føntørrer til hunde, når man ofte har hunde i bad. Du bør dog være opmærksom på ikke at stille din blower på gulvet, da der dermed hurtigt kommer for meget snavs og hår i filtret. Det kan være en stor fordel, at du vælger vægophæng eller stativ med hjul, når du skal have en føntørrer til hunde. Du kan altid vælge det, der giver mest mening for dig. Det kan være en fordel, at du har mere end én type blower til hunde, da der er forskel på hundens pels og størrelse. Tag ind forbi groomus.dk og se deres udvalg.

Relaterede nyheder