Kæmpe udvalg i MC-udstyr

motohaus.dk

Elsker du også at køre på motorcykel ligesom man gør hos MotoHaus? Ja, så bør du besøge forretningen på deres hjemmeside, hvor du kan finde et kæmpe udvalg i MC-udstyr. Det er faktisk så stort, at det er Danmarks største.

 

MC beklædning

Det er naturligvis nødvendigt med MC beklædning, når du kører på din MC. Det gør heller ikke noget at den beklædning ser godt ud, men vigtigst af alt skal den sidde rigtigt og beskytte dig. Det er noget som man gør op i hos MotoHaus og derfor forhandler man også kun MC beklædning med den rette pasform og sikkerhed. Der er et kæmpe udvalg at vælge imellem og du kan både få tekstilbeklædning og kevlarbeklædning. Kevlar har du måske hørt om før, da det er samme materiale, som bruges i skudsikre veste og en række andre formål, hvor beskyttelse mod stød og hurtigt slid er nødvendig. Dette er selvfølgelig også grunden til at kevlar har fundet sig vej til MC beklædning.

MC støvler

På MC er det altid rart med det rette fodtøj og derfor er MC støvler at foretrække. Det kan være alt fra kamuflerede sneakers eller rendyrkede MC støvler til race fra Diadora. Uanset hvad er det rart at have et par støvler til MC’en, som kan holde til at blive brugt og beskytter dine fødder. Det er både nødvendigt for at holde fødderne tørre i dårligt vejr, men i ligeså høj grad for at holde dine fødder tempererede i varmt vejr. Noget som MotoHaus altid har i tankerne inden de bestiller nye MC støvler hjem til det kæmpe udvalg du finder på webshoppen. Derfor finder du også hovedsageligt støvler fra nogle af verdens mest kendte producenter som Held, Diadora og Kochmann. Dem kan du finde mere om på www.motohaus.dk, og derinde er du selvfølgelig også meget velkommen til at kontakte personalet for at få svar på dine spørgsmål.

Relaterede nyheder