Køb energibesparende træbriketter og 8mm træpiller ved Pillemadsen

Hos Pillemadsen kan  du finde et bredt udvalg af mange forskellige træbriketter og træpiller i forskellige størrelser, fx 8 mm træpiller til super gode priser.

Stort udvalg af træbriketter

Hos Pillemadsen kan du finde et bredt udvalg af mange forskellige slags træbriketter. Træbriketter er super energibesparende, da de er lavet af savsmuld og trærester, som er presset sammen under et enormt tryk, og som derfor brænder super langsomt og længe. Du kan finde træbriketter fra forskellige mærker og lavet med forskellige træsorter, men alle de træbriketter, du finder hos Pillemadsen er i super god kvalitet og har en super god brændværdi. Du finder mange forskellige kvalitets træbriketter hos Pillemadsen, og grunden til, at disse træbriketter har en så god brændværdi, er at de alle er presset super hårdt sammen. Desuden er disse træbriketter lavet med savsmuld og trærester, som har en ensartet kvalitet, således, at der ikke er noget, der brænder hurtigere end andet, og dermed kan de brænde jævnt og super længe. Find det brede udvalg af energibesparende træbriketter hos Pillemadsen, hvor du helt sikkert kan finde lige de træbriketter, som du skal bruge til din brændeovn. Træbriketter er et super godt alternativ til almindeligt brænde, og du vil helt sikkert finde det super smart og effektivt at gå over til træbriketter. 

8mm træpiller

Hos Pillemadsen kan du finde et bredt udvalg af forskellige træpiller. Find bl.a. et bredt udvalg af 8 mm træpiller, som du kan få til super gode priser. Du kan også finde 6 mm træpiller, men disse 8 mm træpiller er super gode, da de har en meget høj brændværdi. De er altså CO2 neutrale ved afbrændingen, og har en super god brændværdi og levetid. De er presset sammen under et enormt tryk og afgiver super meget varme pr vægt. Du kan finde 8 mm træpiller fra forskellige træsorter, og du vil helt sikkert finde lige dem, som virker bedst for dig. Find mange forskellie 8 mm træpiller i sortimentet, hvor du også kan finde alt andet i brændsel.

Relaterede nyheder