Køb løfteborde til arbejdspladsindretning eller en godselevator hos JEMA LIFT

JEMA LIFT

Hos JEMA LIFT finder du et bredt udvalg af løfteborde til arbejdspladsindretning og kan også få et godt tilbud på en godselevator, som produceres i Danmark og installeres hos dig.

Løfteborde til arbejdspladsindretning

JEMA LIFT har over 40 års erfaring med at producere hydrauliske løfteborde til arbejdspladsindretning og professionelle specialløsninger. Der er mange forskellige modeller til salg i butikken, men de laver også løfteborde efter specielle mål og med specielle design til mange forskellige kunder med specielle behov. Deres professionelle løsninger har opnået stor international anerkendelse og deres løfteborde til arbejdspladsindretning ses over hele verden hos virksomheder, der arbejder med tunge materialer. Et godt løftebord til arbejdspladsindretning kan være afgørende i en virksomhed, som skal bruge fleksible og stærke løsninger, der kan holde til høj belastning. Der er løfteborde, der kan løfte op til 10 tons samt mindre modeller til 500 kg, og du kan finde både designs med enkeltsaks, dobbeltsaks og trippelsaks alt efter hvor højt du har behov for at løfte. De forskellige løsninger er super stærke, og der er både fastmonterede borde samt flybare borde til salg i butikken til professionelle.

Godselevator i topkvalitet

Skal du bruge en elevator til gods til din virksomhed? Så er JEMA LIFT også stedet at kigge, for du kan få et tilbud på en totalentreprise, hvor de designer, producerer og installerer en godselevator hos dig, som tilpasses virksomhedens behov. Der er mange forskellige løsningsmuligheder, og du kan være sikker på, at kvaliteten er i top, når du bestiller en godselevator fra jemalift.dk, for de har mange års erfaring med at fremstille løsninger, der holder og som holder i mange år til forskellige kunder. Du kan få en vareelevator med døre eller en fritstående, som kan gøre det hurtigere at læsse varer af og på, og alle løsninger kan tilpasses dine behov. De har mange års erfaring med at producere løsninger til tilfredse kunder, og du kan se nogle eksempler på hjemmesiden på, hvordan de før har lavet specialløsninger til forskellige virksomheder med specielle krav og behov. Skal du bruge en godselevator, så er det her, du skal bestille den.

Relaterede nyheder