Køb næringsrig og sund foder til dine dyr fra Fodergrossisten.dk

Fodergrossisten.dk

Har du manglet et godt sted at købe dyrefoder online, så er her et godt tip: hos Fodergrossisten.dk har de altid et stort udvalg af dyrefoder på lager, og de har god erfaring med både at levere til private og erhvervskunder som zoos og lignende. Kataloget med dyrefoder spænder bredt, og tæller alt lige fra BARF hundefoder til frosne insekter og frosne fjerkræ. Således skulle der være noget for næsten alle typer kunder.

BARF hundefoder sikrer en næringsrig kost

Er du lige som mange andre hundeejere interesseret i at din hund får sund og næringsrig kost? Så er BARF hundefoder det helt rigtige valg. Hos BARF arbejder man nemlig med at producere forskellige typer hundefoder, som læner sig så meget som muligt op ad den kost, som en almindelig hund ville spise ude i naturen. Det betyder først og fremmest at der er langt mindre korn i BARF hundefoder end i det hundefoder man som regel ville købe nede i supermarkedet. Det er både sundt for din hunds fordøjelse, og betyder at den har alle de byggesten fra kosten som den har brug for. Kataloget med BARF hundefoder inkluderer lige nu alverdens spændende varianter, og helt sikkert også én som din hund vil synes godt om. Det er derfor bare om at gå ind på www.fodergrossisten.dk og lignende forhandlere og kigge nærmere på udvalget.

Find et bredt udvalg af dyrefoder

Generelt har de et stort udvalg af dyrefoder hos Fodergrossisten.dk. Foruden BARF hundefoder kan du også købe diverse dyr, insekter og fisk på frost, ligesom du også finder et godt udvalg af kattefoder. Har du spørgsmål vedrørende valg af dyrefoder, kan kundeservice helt sikkert hjælpe dig med at træffe det helt rigtige valg. Det er blot at skrive til dem via deres kundeserviceformular på siden.

Relaterede nyheder