Online forhandler af bøgebrænde

Den Gamle Brugs er leveringsdygtig i alt inden for brænde til fyr, brændeovn, pejs og lignende. Når man handler hos Den Gamle Brugs, får man altid brænde i høj kvalitet, der er blevet produceret under ordentlige og miljøvenlige forhold – og så er det endda alt sammen til en rigtig god pris.

Hent selv brænde

Den Gamle Brugs kan både levere det brænde, man bestiller, hjem til ens adresse, men man kan også vælge at hente det selv direkte fra lageret. Ved hent selv brænde opnår den størst mulige besparelse, og man kan vælge at betale ved lageret, når man afhenter det. Det er både nemt og hurtigt for begge parter, men uanset om man vælger at få brændet leveret, eller man selv henter det, så får man den samme gode service, som man kender det fra Den Gamle Brugs.

Bøgebrænde

Der findes mange forskellige træsorter, der alle har deres forskellige egenskaber og kvaliteter. Den Gamle Brugs har et stort udvalg af forskellige træsorter inden for brænde, så man kan få lige netop den type brænde, som man bedst kan lide. Skulle man for eksempel foretrække bøgebrænde, så finder man det naturligvis hos Den Gamle Brugs.

Den Gamle Brugs’ bøgebrænde kan leveres enten i løs vægt med en lastbil, eller det kan leveres i de såkaldte brændetårne, som transporteres via gaffeltruck. Hvis man selv ønsker at stable sit bøgebrænde derhjemme, så er der således mulighed for det, men hvis man derimod gerne vil slippe for besværet med at skulle stable sit bøgebrænde, så er et brændetårn en oplagt mulighed. Man kan samtidig vælge imellem luft- og ovntørret bøgebrænde. Det kommer igen an på, hvad ens personlige præferencer er.

På Den Gamle Brugs’ hjemmeside kan man læse mere om mulighederne inden for hent selv brænde, og man kan se nærmere på udvalget af for eksempel bøgebrænde: www.dgb-braende.dk.

Relaterede nyheder