Propylene Glycol og Vapeson e juice er blot en lille del af udvalget hos Easy To Smoke

Er du som mange andre danskere blevet glad for at vape / ryge e cigaret? Så er Easy-to-smoke den helt rigtige butik for dig! Her finder du nemlig alt lige fra propylene glycol til Vapeson e juice, altid til en pris hvor alle kan være med. Butikkens ejere ved tydeligvis meget om emnet, og har brugt denne viden til at sammensætte et bredt og velassorteret udvalg, der sikrer at man sjældent går forgæves.

Bredt katalog som indebærer Propylene Glycol

Du finder alt hvad du skal bruge hos Easy To Smoke, i hvert fald så længe at det har noget som helst at gøre med e cigaretter. Forhandleren har sammensat et bredt og velassorteret katalog inden for tilbehør til vaping / e cigaretter, der blandt andet tæller Propylene Glycol. Propylene Glycol er én af de baser man kan vælge, hvis man skal i gang med at blande sin egen e juice. Et særligt kendetegn ved Propylene Glycol er at den ikke indeholder nikotin. Propylene Glycol er derfor det helt rigtige valg for kunder, som godt kan lide at vape, men som ikke er ude efter nikotin effekten. Er det dig, og vil du i gang med at blande din egen e-juice, er Propylene Glycol det helt rigtige valg. Find den hos www.easy-to-smoke.dk lige nu.

Vapeson e juice med forskellige mængder nikotin

Udover Propylene Glycol, kan du blandt andet også købe Vapeson e juice hos Easy To Smoke. Vapeson e juice er et godt kvalitetsprodukt, der både fås i varianter med 0, 6, 12 og 18 mg nikotin, og som alle er godkendt af sikkerhedsstyrelsen. Kataloget med Vapeson e juice tæller en række spændende smagsvarianter, og sikkert også én som du vil synes om. Kunne det f.eks. være noget med Vapeson e juice med solbær, lakrids eller blåbær smag? Find dem alle i kataloget med Vapeson e juice hos Easy To Smoke lige nu.

Relaterede nyheder