Water Company tilbyder væghængte vandautomater og flotte vandkarafler

Water Company

Water Company er leveringsdygtige inden for en række forskellige smarte vandautomater, og de har med sikkerhed også én der passer til jeres restaurant eller arbejdsplads. Der er virkelig mange smarte design at vælge imellem, og f.eks. kan du bestille én af de smarte væghængte vandautomater. Foruden vandautomater, sælger man blandt andet også flotte vandkarafler, der holder vandet friskt og lækkert. Læs mere om begge dele herunder.

Vandkarafler med holdbart lukkesystem

Water Company er den helt rigtige virksomhed at starte med at kigge forbi, hvis du og din virksomhed, cafe eller restaurant mangler nye vandkarafler. Sammen med en svensk ingeniør virksomhed har man nemlig udviklet en utrolig smuk serie af vandkarafler, der holder helt tæt, takket være et holdbart lukkesystem. Vandkarafler fra Water Company er udviklet med et rustfrit låg og manchet, hvilket sikrer at de smukke vandkarafler holder i længere tid. Det betyder ikke kun at man kan spare penge på lang sigt, med er samtidig med til at gøre vandkarafler fra www.watercompany.dk til et miljømæssigt godt valg. Ønsker man det, er det muligt at bestille de smukke vandkarafler med påtrykt firmalogo uden at det koster ekstra.

Væghængte vandautomater

Vandkarafler er i øvrigt ikke den eneste grund til at kigge forbi Water Company lige nu. F.eks. kan du også leje smarte væghængte vandautomater hos dem. Ligesom det gælder med resten af kataloget hos forhandleren, inklusiv udvalget inden for væghængte vandautomater, holder deres væghængte vandautomater et godt niveau af kvalitet, der giver minimalt behov for vedligeholdelse. Begge modeller inden for væghængte vandautomater er desuden smukt designet, og vil se flotte ud i ethvert moderne kontormiljø eller lignende omgivelser.

Klik eventuelt selv ind forbi virksomhedens hjemmeside, hvis du gerne vil læse mere om mulighederne inden for både væghængte vandautomater og vandkarafler.

Relaterede nyheder