Alt til din have hos Havehobby.dk – ukrudtsmidler og havepavilloner til skarpe priser

Havehobby.dk

Bestil ny havepavillon, og skab et frirum på terrassen eller i haven, du har lyst til flittigt at benytte gennem foråret og sommeren. Havehobby.dk er en dansk online havespecialist, der sælger pavilloner i en høj kvalitet samt meget andet til udendørsarealerne som fx ukrudtsmidler, jord, frø, brænde og meget andet.

Sid mere udendørs under egen havepavillon

Havehobby.dk forhandler masser af udstyr til haven. Køb bl.a. en havepavillon, som er perfekt til at stille et bord under. Du finder modeller, som helt kan tildækkes, så gæsterne eller beboerne er godt dækket ind uanset vejrforhold. Det er fx muligt at shoppe en havepavillon i polyrattan, som er et yderst holdbart stof, som samtidig kræver meget mindre vedligeholdelse end behandlet træ og metalliske anordninger. Hvis din have særligt er udsat for myg, så overvej, om det ikke kan betale sig at købe en havepavillon med tilhørende myggenet. Disse sælges nemlig også hos Havehobby.dk, og du har altid adgang til mange forskellige typer og størrelser i en lang række af farver. Derfor burde det også være muligt at finde en havepavillon, der passer med resten af havens stil.

Markedets bedste ukrudtsmidler til bedre priser end hos konkurrenterne

Et andet emne, hvor der også er besparelser at høste, er kategorien med ukrudtsmidler, som tilbydes hos Havehobby.dk. Vælg mellem discount, men effektivt, ukrudtsmiddel fra Ryom samt de kendte løsninger fra RoundUp og Pistol. Fælles for de forskellige brands er stoffet glyphosat, som anses verden over som noget af det mest effektive. Det kraftigere ukrudtsmiddel med en glyphosat koncentration på 360 g/l kræver sprøjtetilladelse, men det er helt frit for private at købe det mere opløste med en koncentration på 120 g/l. Når det kommer til ukrudtsmidler, så har Havehobby.dk også et stort know-how, hvilket betyder, du kan få vejledning alt efter din havesituation. Der er også guldkorn at hente i den lange kategoribeskrivelse på hjemmesiden, som du bør læse igennem inden køb.

Som det fremgår af denne artikel, er der gode tilbud i vente hos Havehobby.dk, både inden for ukrudtsmidler og havepavilloner.

Relaterede nyheder