Etly Klarborg nisse, KitchenAid elkedel og meget andet hos Bolig-Kilden

Hos Bolig-kilden kan du finde mange forskellige designvarer, smuk boligindretning og dekoration, samt køkkenudstyr og meget mere. Læs her om Etly Klarborg nisser og en KitchenAid elkedel.

 

Etly Klarborg nisse

Hos Bolig-kilden kan du finde alt i boligindretning, og du kan selvfølgelig også finde julepynt i mange forskellige former og farver. Der er forskellige designere, der har taget udfordringen op og har kastet sig over julepynt. Du kan i sortimentet bl.a. finde mange forskellige Etly Klarborg nisser, som allerede er blevet en klassiker herhjemme i Danmark. De mange forskellige nisser er designet så smukt, at få kan stå for dem. Det er små figurer, som bliver op til 35 cm høje, og som forestiller nisser, der laver forskellige ting. Én sætter klejner på en snor, én ligger og sover efter en stor portion risengrød, én er i bad, én rider på en gris, én leger med en gyngehest, én plukker æbler. Der er mange forskellige små og store Etly Klarborg nisser at vælge imellem, og du vil helt sikkert blive glad for den slags selskab derhjemme. Se de smukke Etly klarborg nisser på siden.

 

KitchenAid elkedel

Bolig-kilden sælger alt i køkkengrej og køkkenmaskiner. Her kan du finde dejrøremaskiner, toastere, brødristere, mikrobølgeovne, blendere, stavblendere, foodprocessorer, kaffekværne, kaffemaskiner, elkogere og meget mere. I butikken kan du bl.a. finde et bredt udvalg af maskiner fra KitchenAid, som ser kendte for at lave solide produkter, der er super holdbar og meget stærke og som kan være til stor hjælp og inspiration i køkkenet. Se bl.a. på en flot KitchenAid elkedel i de klassiske farver, som helt sikkert vil være noget for dig. En KitchenAid elkedel kan koge vand super effektivt, og du kan lynhurtigt lave din kaffe med sådan en. En KitchenAid elkedel er desuden super flot og meget smukt designet, og vil helt sikkert passe godt ind i dit køkken, hvis du går op i smag og stil inden for boligindretning. Der er mange forskellige spændende køkkenmaskiner, som du kan finde i sortimentet til gode priser, som du vil elske.

Relaterede nyheder