Få pyntet hjemmet med smukt interiør fra Tine K Home

Det er designeren Tine Kjeldsen, der siden 1999 har stået bag det lækre møbel og interiørfirma Tine K Home. Er du på udkig efter møbler, der kan noget mere end det man finder i normale møbelbutikker, så er dette lige et sted for dig. Så kig ind forbi hjemmesiden, tinekhome.com/dk og læs mere.

Skab en eksotisk look i hjemmet med bambus møbler

Bambus møbler kan meget mere end man lige tror. Især hvis de bliver designet på den rigtige måde, og det gør Tine K Home! Deres bambus møbler er nemlig noget udover det sædvanlige og er kendetegnet ved deres unikke designs, der blander det eksotiske og asiatiske look fra områder som Vietnam og Indien, med det klassiske skandinaviske design. Resultatet er bambus møbler er i fuldkommen særklasse, som du garanteret aldrig har set dem før. De lækre bambus møbler er udført i den bedste kvalitet, så de kan modstå alle former for vejr og holde i mange år ud i fremtiden. Lyder dette som noget for dig, så tag og smut ind forbi deres hjemmeside, hvor du hurtigt og nemt kan se det store sortiement af lækre bambus møbler. Hos Tine K Home er det også mulig at få customized et bambus møbel efter egne ønsker, og de tager altid imod udfordringer, så i sammen kan få designet og kreeret et godt og flot møbel, du kan blive glad for i mange år.

Bredt udvalg af ledninger med påmonteret fatning 

Det er ikke kun lampeskærmen og sleve lampen, der er flot og skal vises frem. Det skal en flot fatning også. Hos Tine K Home finder du en nem og simpel løsning til ophæng af forskellige former for lampeskærme, med deres fine udvalg af ledninger med påmonteret fatning. Når du køber en ledning med fatning hos dem, er du sikker på, at der er tænkt over det hele, helt ned i mindste detalje. På trods af dette, så får du selvfølgelig altid deres fine ledninger med tilhørende fatning til gode priser. Der findes mange måder at kombinere en flot skærm med en god ledning med fatning, og hos Tine K Home, er det kun fantasien, som sætter en stopper for mulighederne. Du kan altså med sikkerhed finde en lækker løsning, når du kigger efter ledninger med fatning hos dem. Så tag og kig ind forbi hjemmesiden.

Relaterede nyheder