Fade, krukker og vaser i keramik og glas af Tine K Home

Tine K Home

Vælg mellem flot, skandinavisk boligdesign til hjemmet med et touch af boheme, botanik og elegant enkelthed. Tine K Home har både keramik og glaskrukker på Cv’et.

Køb boliginteriør i keramik via www.tinekhome.com

Find en keramikvase, krukke eller et fad til hjemmet. Flot keramik er en væsentlig del af boliginteriøret for mange danskere. Derfor har Tine K Home også valgt at udgive flere kollektioner med skøn og original keramik. Her kan man vælge mellem vaser, krukker og fade, ligesom man kan klikke sig til veldesignet keramik i form af tallerkner og serveringsskåle. Du kan bladre igennem de mange sider med keramik på tinekhome.com og derved finde inspiration. Udvalget passer godt til de moderne, skandinaviske hjem med undertoner af boheme og minimalisme. Der forhandles keramikkrukker med mønstre, men også ensfarvet boliginteriør i materialet via www.tinekhome.com.

Bestil en glaskrukke eller en model i ler

Glas er et andet materiale, som danskerne i stor grad inkluderer i hjemmet. Tine K Home er bl.a. leveringsdygtige med glaskrukker, men også modeller i ler og keramik, som nævnt i tidligere afsnit. Hvis du leder efter en glaskrukke, lerkrukke m.m. i et tidløst design, så bør du se modellerne, som tilbydes på tinekhome.com. Det er skønne krukker, som man også ser hos virksomheder som hoteller og restauranter. Du finder alt fra de antikke modeller til de lidt mere moderne og trendy glaskrukker. Vælg mellem flotte farver og farvekombinationer og et væld af teksturer i kategorien med krukker. Her er rig mulighed for at sætte dit personlige aftryk på hjemmet ved at trække det i en rustik retning med en lermodel eller en moderne retning med en glaskrukke. Du kan lege med kontrasterne med det store udvalg af boliginteriør hos Tine K Home.

Kigger du efter en glaskrukke? Eller er du på udkig efter én i keramik? På tinekhome.com finder du flot og simpel boheme design til boligen med et twist af enkel elegance. Se alle varerne online, og få hurtig fragt.

Relaterede nyheder