Højbede i stål inkl. sorte højbede i flotteste kvalitet

Thy-metal

Thy-metal er en virksomhed beliggende på samme adresse som KK Metal, hvor alle produkterne bliver produceret. Eftersom at virksomhederne deler adresse, så betyder det, at det er hurtigt og nemt at komme fra idé til produkt. Produkterne er fremstillet, så de tåler det danske vejr og samtidigt holder den flotte overflade.

Thy-metal.dk tilbyder et stort udvalg af produkter af høj kvalitet til haven. Det inkluderer bl.a. et sort højbed og et højbed i stål. Højbede er i sig selv et vidt begreb, da et højbed ikke nødvendigvis behøver at være højt. Det betegnes som et højbed, når bedet er hævet over normalt niveau.

Sort højbed? Læs med her

Virksomheden Thy-metal har stor erfaring inden for fremstilling af produkter til brug i haven, hvor højbede er et af deres nyeste produkter. Det fås i 2 forskellige højder og 4 forskellige modeller, hvor det er populært at vælge et klassisk sort højbed.

Et sort højbed har mange anvendelsesmuligheder, da det kan bruges til dine blomster, træer, stauder m.m. Benytter du det som køkkenhave, så er en af fordelene, at det er muligt at løsne jordet, så planternes rødder nemt kan strække sig.

Det er altid muligt at få sammensat et højbed, der passer perfekt til din have, da de tilbyder over 150 forskellige løsninger. Ønsker du dig en version, du ikke kan finde i deres sortiment, så kan du nemt kontakte dem og få en model med specialmål.

Flotte højbede i stål efter dine mål

Alle produkterne er fremstillet i stål, da det er et kraftigt og robust materiale, der kan klare hård frost og tåler alt slags vejr. Med et højbed i stål er du sikret et solidt produkt til haven, der kan bruges til din køkkenhave, terrasse, traditionelt i rækker, eller hvad end du ønsker.

Et højbed i stål kan som nævnt ovenfor fås i lige den version, som du har drømt om. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Påwebshoppen ses et stort udvalg af flotte produkter til haven såsom et sort højbed og et højbed i stål. Begge produkter kan være meget nyttige, da de kan hjælpe dig med at holde orden i dine blomster og planter m.m.

Relaterede nyheder