Husejer, ser dit hus træt ud? Her er 3 fine tiltag, der gør underværker

Er du lige flyttet til et godt hus, som blot mangler lidt kærlighed, vil du sælge eller har tidens tand og havens vilde planter langsomt indtaget hjemmets arne. Fortvivl ej, for små, smarte tiltag kan gøre underværker. Læs med her og lær, hvad du kan kigge efter. 

Synet af et sundt hus: Fiks husets facade og gør underværker

Hvis husets vægge kunne tale. Ja, det kan de rent faktisk, og de fortæller også den overordnede historie om dit hus. Det skal selvfølgelig være smukt, rart og velholdt. 

Det er blot at tage arbejdshandskerne på; eller ringe efter dygtig hjælp, hvis du ikke lige er typen med hænderne skruet praktisk på. Så længe du ved, hvor du skal starte, er projektet en succes. 

Ofte kan facaden være påvirket af vind og vejr i form af bl.a. skidt og alger. Her kan en grundig facaderens være svaret på alle kvaler. 

Facaderens behøver ikke at være besværligt. På www.arosfacaderens.dk er det f.eks. muligt at hente hjælp, som både skåner dig, dit hus og miljøet.

Etagevask: Lidt ekstra kærlighed til taget med tagrens

Hvornår har du sidst givet dit tag et kærligt eftersyn med en tagrens? Taget har nemlig indvirkning på både murværk og træværk, så det må endelig ikke ryge i glemmebogen. 

Derfor er tagrens også en obligatorisk del af dit huseftersyn og din facaderens.

Her er der heldigvis også fantastisk, professionel hjælp at hente. For hvem drømmer om at balancere rundt på en stige?

Ryd ud i træer og senegræs, men bevar magien

En dejlig have er det, som drømme er gjort af. Måske hører du til dem med grønne fingre, for så er haven en legeplads, som ikke kan blive stor nok. I så fald kan du let og elegant springe over dét emne. Men du risikerer også at høre til det folkefærd, som bestemt ikke synes om jord, rødder og krat, men som alligevel godt kan lide en smuk, grøn udsigt. 

Der er heldigvis råd at hente. 

Det kan heller ikke betale sig at lade haven stå til, for før din vellykkede facaderens og tagrens, skal murværket have luft fra planter og buske. 

Den gode nyhed er, at en have gerne må være vild. Et tip er at udvælge dele af anlægget, hvor vilde blomster, grene og dyr har frit spil, og områder hvor du klipper og plejer. Så bliver den have klaret i et snuptag.

Held og lykke med husprojektet. 

Relaterede nyheder