Indret dit nye badeværelse i København med rådgivning fra Shape House

Shape House er en af Sjællands førerende forhandlere af badeværelsesartikler, der med sin 800m2 store butik, lokaliseret lige udenfor København, nærmere bestemt i Rødovre, tilbyder et af Hovedstadsområdets største og eksklusive udvalg af alt fra komplette badeværelser, fliser, badeværelseartikler, armaturer og tilbehør. Virker dette tiltalende og som noget for dig, så giv deres hjemmeside, shapehouse.dk, et besøg.

Brugbart badeværelse i København

Bor du i Hovedstadsområdet, i stort eller småt, i hus eller lejlighed fortjener du stadig et brugbart og komfortabelt badeværelse i København. Hos Shape House er de specialister i at få dine drømme til at blive til virkelighed. De har års erfaring i at rådgive, designe og indrette badeværelser i København, så dine ønsker bliver indfriet så godt som overhovedet muligt. Hos Shape House har deres personale grundig erfaring i salg og rådgivning af både færdigt opsatte samt specielt designede badeværelser. Tager du et kig i deres store butik, få minutters tur fra centrum af København, kan du få en tour i deres store showroom, hvor tidens trends og tendenser er repræsenteret af de største leverandører indenfor badeværelsesdesign og indretning, hvoraf navne som Grohe Essence, Duravit Luv by Cecilia Manz og Hansgroshe Axor Citterio kan nævnes. De står klar i butikken til at rådgive dig, så du kan få det badeværelse i København, der passer allerbedst til dig og dine rammer. Stort eller småt, praktisk eller fuld luksus.

Smart og nyt badeværelse

Er du på udkig efter et nyt badeværelse, vil du uden tvivl få en stor fortjeneste ved at besøge Shape House og se deres store udvalg i alt indenfor indretning og design af badeværelser. Du kan kvit og frit vælge at booke et møde med dem, hvor de sammen med dig gennemgår de bedste løsninger til dit nye badeværelse, for derefter at finde det bedste tilbud til dig. I forlængelse heraf, kan du få virkeliggjort dit nye badeværelse i en realistisk 3D-tegning, så du kan få en fornemmelse af hvordan dit nye badeværelse kommer til at se ud. Hos Shape House arbejdes der ud fra totalentreprisekonceptet, så deres samarbejdspartnere indenfor VVS-installationer, der alle har egne håndværksgrupper med sig, får byggeriet af et nyt badeværelse til at fungere problemfrit fra start til slut. Har du spørgsmål angående bygning af nyt badeværelse, er du mere end velkommen til at kontakte dem på telefonen eller besøge dem i butikken.

Relaterede nyheder