Inpro A/S har alt fra skifer sålbænk til bordplader i natursten

Inpro A/S

Opgradér stilen i dit hjem med de smukkeste fliser på markedet fra www.inpro.dk. Der er ingen grænser for, hvor forskellige og flotte fliser, du kan finde på den imponerende hjemmeside. Her leveres over hele landet til både private hjem samt virksomheder og erhverv. Gå derfor ikke på kompromis med kvaliteten, men find alt fra skifer sålbænke og bordplader i natursten til marmorgulve og meget mere hos Inpro A/S i dag.

Find skifer sålbænk i flere størrelser

Skifer sålbænke er både enkle og stilrene, og så er de med til at give ethvert vindue og husfacade en smuk afslutning, som holder længe. Inpro A/S forhandler skifer sålbænke i en lang række varianter, som du roligt kan tage et kig på. Skifer sålbænkene kommer bl.a. i flere nuancer og med forskellige kanter. Du kan få dem i diverse længder, såsom 120, 160, 200 og 250 cm., alt efter hvor bredt et vindue den skal pryde. Du har altid mulighed for at læse mere om den enkelte skifer sålbænk ved at klikke ind på den, eller besøge det flotte showroom i Billund, for at se nærmere på de forskellige modeller.

Pynt alle rum med bordplader i natursten

Bordplader i natursten er både utroligt smukke, langtidsholdbare og helt unikke. Inpro A/S er specialiseret i bordplader i natursten, hvorfor du finder et af de bredeste og bedste sortimenter heraf hos dem. Hvad end du er til skifer eller marmor, granit eller en helt tredje bordplade i natursten, er du sikker på at få opfyldt dine ønsker på siden. Her kan du få alt opfyldt, både størrelse og nuance, så din bordplade i natursten er præcis, som du har forestillet dig det og bedre endnu.

Lad Inpro A/S være din faste forhandler og leverandør af de lækreste fliser til både indendørs og udendørs brug.

Relaterede nyheder