Jysk Biobrændsel tilbyder Heatlets og Ekman træpiller af høj kvalitet

Jysk Biobrændsel

Hos Jysk Biobrændsel står de klar til at levere træpiller direkte til din dør, uanset om du bestiller som privatperson eller til din virksomhed. I artiklen herunder kan du læse mere om deres udbud af Heatlets og Ekman træpiller og blive klogere på, hvilken kvalitet af træpiller, du bør vælge.

Få Ekman træpiller til en lav pris leveret direkte til døren

Hos Jysk Biobrændsel leverer de din brændsel direkte til døren – og så der oven i købet gratis fragt i hele landet. I det brede sortiment i deres webshop kan du blandt andet købe Ekman træpiller, hvor du har mulighed for at vælge levering i løsvægt eller levering på palle. Hvis du vælger at få leveret dine træpiller på paller, får du leveret 56 stk. 16 kg sække, det vil sige i alt 896 kg træpiller, lige til døren. Ekman træpillerne fås både i 6 mm og 8 mm, og der er derfor en god mulighed for at finde piller, der passer til netop dit pillefyr. De leverer både til private og erhverv, og med en leveringstid på kun 2-5 hverdage er der virkelig stor fleksibilitet, når du handler på www.jyskbiobrandsel.dk. Det kan helt klart anbefales at klikke ind på deres hjemmeside og se deres mange tilbud inden for miljøvenlig brændsel.

På www.jyskbiobrandsel.dk finder du CO2-neutrale Heatlets træpiller

Udover gratis fragt er den største force hos Jysk Biobrændsel helt klart kvaliteten af de træpiller, de tilbyder. Både Heatlets og Ekman træpiller fås i ENplus A1 certificerede udgaver, hvilket betyder, at de lever op til strenge miljøkrav, og at du som forbruger får træpiller af en ensartet kvalitet. Uanset om du vælger Heatlets Premium træpiller, der er ENplus A1 certificerede eller Heatlets Standard træpiller, så er du garanteret piller med en god brændværdi og et lavt vandindhold. Træ er generelt et godt valg, når det kommer til brændsel, da det ikke udskiller mere CO2 ved afbrændingen end den mængde, det har optaget, mens det voksede op. Så hvis du er interesseret i en CO2-neutral brændsel, bør du helt sikkert se nærmere på udvalget af biobrændsel på www.jyskbiobrandsel.dk. De vil desuden meget gerne hjælpe dig godt videre med råd og vejledning, hvis du har spørgsmål til valg af træpiller og lignende. Kontakt dem via telefon på 76 69 00 10 eller send en mail til sp.foder-og-energi@mail.dk.

Relaterede nyheder