Køb bøgebrænde og træbriketter til gode priser her

Hvis man leder efter et sted, hvor man kan købe billigt brænde af mange forskellige træsorter, så skal man helt sikkert besøge Den Gamle Brugs. Her forhandles der blandt andet bøgebrænde og træbriketter i særdeles god kvalitet. Man kan bestille nu ved at klikke lige her på www.dgb-braende.dk.

Bøgebrænde er meget kompakt

Hvis man gerne vil kunne tænde op i sin brændeovn og sidde og hygge sig ved den uden at skulle bekymre sig om den helt store rengøring bagefter, så er det helt sikkert en god idé at tænde op med bøgebrænde. Hos Den Gamle Brugs finder man bøgebrænde, som er særdeles populært at tænde op med, fordi det har en tynd bark og er meget kompakt. Det er med til at gøre, at der er ganske lidt overskydende aske i brændeovnen, og derfor er der altså mindre rengøring, end der vil være ved brug af andre træsorter. Den Gamle Brugs forhandler naturligvis bøgebrænde til særdeles gode priser. Det er altså bare med at klikke ind forbi hjemmesiden www.dgb-braende.dk, hvor man kan bestille allerede i dag.

Træbriketter af særdeles god kvalitet

Hvis man gerne vil tænde op i sin brændeovn med træbriketter, så skal man helt sikkert besøge Den Gamle Brugs. Her forhandles der nemlig træbriketter af særdeles god kvalitet og med en rigtig god brændværdi. Hvis man gerne vil have det optimale ud af briketterne, skal man starte med at tænde op med lidt kvas, hvorefter man lægger træbriketterne ovenpå. Man skal lade spjældet stå helt åbent, til flammerne forsvinder. Når det er sket, lukker man for spjældet og lader briketterne gløde. På den måde får man det optimale ud af træet. Man kan læse meget mere om det hele ved at besøge Den Gamle Brugs på hjemmesiden www.dgb-braende.dk.

Klik ind forbi www.dgb-braende.dk og kig meget nærmere på udvalget af træ i den bedste kvalitet.

Relaterede nyheder