Rådgivning om walk in closet finder du i Multiform butikker

Et walk in closet er en lækker luksus, som du bør unde dig selv, hvis du har pladsen til det. Måske tænker du, at du ikke har et egnet værelse, men i Multiform butikkerne får du vejledning, så selv et lille rum med skråvægge kan blive det fedeste walk in closet, hvor dine fantastiske sko kan blive udstillet og komme til sin ret. Få en lille sjov detalje til herrerne, en skuffe med ruminddelere, så hvert slips får sit rum. Et regulært værelse kan beklædes med opbevaringsplads i begge sider. Besøg Multiform A/S i Danmark og udlandet.

Walk in closets der passer til pladsen i dit hjem

Drømmer du om et walk in closet, og har du kun et usselt, lille lokale med skråvægge? Fortvivl ikke, men forestil dig opbevaringsmøbler i sort, for eksempel en skrå reol, hvor der er plads til de højhælede stiletter og dine tasker. Hvor højden i dit walk in closet er god, er der plads til dine lange kjoler, og hvor væggene er meget skrå, er der en stor kommode med en bordplade, hvor dine ting kan ligge, mens du vælger. Der er også halvhøje rum i sådan et walk in closet, hvor du og din mand vil få rigeligt plads til jeres skjorter. Og det vil glæde ham rigtigt meget med en stor skuffe til slips. Skuffen er inddelt med mange rum, så hvert slips kan præsentere sig optimalt. I de skæve hjørner kan I lægge jeres bluser og sweatre eller stille de ting, I ikke bruger så tit. Få inspiration på multiform.dk. Har I et regulært rum til jeres walk in closet, får I opbevaringsmøbler med bøjlestænger og skuffer i begge sider. Her kan I for eksempel vælge møbler af eg. Køb også en puf til at lægge tøjet på.

Find Multiform butikker i nærheden af dig

Når I er i idéfasen, er det vigtigt for jer at få den rette rådgivning. Den får I i Multiform butikker over hele landet, hvor deres dygtige indretningsarkitekter sidder klar til at hjælpe jer, når I har booket et møde. De er vant til både at tænke i små hummere og i grande lokaler. I Multiform butikkerne kan de hjælpe jer med farve- og materialevalg alt efter, hvad der passer til jeres hjem. Når I har været til møde, får I tid til at tænke over det projekt, I sammen med en rådgiver i en af Multiform butikkerne er kommet frem til. De danske Multiform butikker ligger i fem byer i Jylland, fire på Sjælland og én i Odense. Derfor vil det være muligt for jer at finde en butik, hvor I kan få rådgivning om jeres kundetilpassede walk in closet i blandt andet sort eller lys eg. Da virksomheden er et internationalt designikon, er der også butikker i udlandet. Book et møde på www.multiform.dk.

Relaterede nyheder