Spar penge med termoruder

Mange danskere spilder penge, fordi de ikke gider putte ordentlige termoruder i deres huse. Med en termorude fra Glasfakta kan du spare mange penge. Læs mere på www.glasfakta.dk.

Termoruder

Termoruder er en fantastisk ting – for med termoruder får du både et mere behageligt klima og du sparer penge. Termoruder er nogle særlige ruder, som er bygget op, så de holder mest muligt på varmen. I en termorude finder du flere lag glas, som er adskilt af lidt luft, i nogle tilfælde særlige gasser, der holder ekstra meget på varmen. Disse lag med luft imellem gør også, at der ikke kommer dug på termoruder, for grunden til, at der kommer dug på ruder, er den drastiske temperaturforskel på inde og ude. I termoruder bliver forskellen reduceret på grund af dette lille lag luft. Du kan læse meget mere om termoruder på hjemmesiden www.glasfakta.dk.

 

Glasfakta

På www.glasfakta.dk finder du Glasfakta’s kæmpestore udvalg af termoruder. Vil du også have en flot væg med termorude, er Glasfakta et rigtig godt sted at søge. Glasfakta har et af de største udvalg af termoruder, og de sælger kun de termoruder, som er produceret af de mest anerkendte producenter på markedet. Glasfakta har stor erfaring inden for handel af termoruder, og de ved hvilke termoruder, der er bedst. På www.glasfakta.dk finder du blandt andet en termorude, som er af den klassiske 4-12-4 termokonstruktion. Tallene angiver millimetertykkelsen af det glaslag, der er i termoruden – det vil sige, at der i en 4-12-4 termorude er 4 millimeter glas, 12 millimeter luft og til slut endnu 4 millimeter glas. Denne type termorude bliver dog snart erstattet af den nye, innovative 3-lags termoruder, hvor der er 3 lag glas og 2 lag luft. Disse termoruder vil beskytte endnu mere mod vind og vejr. Du kan læse mere på www.glasfakta.dk.

Glasfakta har et godt udvalg af termoruder. Du kan se mere om termoruder på www.glasfakta.dk, hvis du er interesseret i at spare penge på varmeregningen.

Relaterede nyheder