Stort udvalg af ildfaste sten og ildfast mørtel her

ildfasteSten.dk

Ildfastesten.dk udbyder et bredt udvalg af forskellige produkter indenfor ildfaste materialer. Denne hjemmeside er den helt rigtige for dig, som er vild med gør det selv, eller som er på udkig efter en kreativ løsning indenfor diverse ovne. Hos ildfastesten.dk kan du eksempelvis gå på opdagelse efter de helt rigtige ildfastesten, her finder du et bredt udvalg af forskellige sten, og du kan derfor med garanti finde netop lige de sten som passer til din smag. På hjemmesiden finder du også ildfast mørtel, som bruges til at beskytte murværk og sten mod direkte varme. Lyder det som noget for dig, så læs mere herunder.

Ildfast mørtel

Ildfast mørtel er uundværlig når du er i gang med at montere din egen ovn, dog er det vigtigt at man anskaffer sig de rigtige materialer. Hos www.ildfastesten.dk finder du forskellige former for mørtel, som anvendes til enten sten eller fuger. Ildfast mørtel er med til at give murværket en glat pudset overflade og beskytter mod direkte varme. Den ildfaste mørtel kan tåle op til ca. 1300-1400 grader og er derfor yderest effektiv. Afhængigt af hvilken mørtel du vælger, er det vigtigt at overfladen er udtørret, og at den ildfaste mørtel skal sidde mindst en uge før du tænder op. Lyder det som et produkt du kunne bruge til din kommende pejs eller pizzaovn, så besøg www.ildfastesten.dk og undersøg de mange muligheder. 

Ildfaste sten i forskellige farver og udformninger

Uanset om du er på udkig efter en bageovn, åben pejs, ny havegrill eller en pizzaovn, så kan du finde et stort udvalg af ildfaste sten hos ildfastesten.dk. Udvalget består af forskellige farver og udformninger af sten, hvoraf nogle både reflektere i varmen og andre absorberer varmen. Du kan vælge alt lige fra naturfarver til sorte og røde sten, og alt efter hvilke nogle du vælger tåler stenene temperaturer fra ca. 1200-1430 grader. Ildfastesten.dk vil altid forsøge at imødekomme dine behov og derfor er du altid velkommen til at skrive eller snakke med dem, såfremt du har nogle særlige ønsker inden for udformninger, tykkelser eller farver.

Køb dine næste ildfaste materialer hos ildfastesen.dk og undersøg de mange muligheder for en ny lækker ovn, eller en ny pejs. Klik ind på www.ildfastesten.dk og se det store udvalg.

Relaterede nyheder