Boligkunst fra Elephant Parade og Architectmade

Lækkert design til hjemmet kan købes online hos Rikki Tikki Shop, der blandt andet forhandler designer mærker som Architectmade og Elephant Parade.

Architectmade

Hos Rikki Tikki Shop finder man et stort udvalg af de lækre trævare designs fra Architectmade. Der er tale om kollektioner af de fineste små figurer i træ, der efterhånden har opnået ikonisk status inden for boligindretning herhjemme. Der er flere forskellige fine figurer at vælge imellem online hos Rikki Tikki Shop. Køb her alt fra de klassiske fugle og ænder til havfruer. Alle figurerne fra Architectmade er udført i det lækreste og flotteste træ, som vil pynte i ethvert hjem. De fine figurer af træ er fine at have stående for sig selv eller i små klynger derhjemme, hvor de vil sprede masser af stemning takket være deres fine og enkle formsprog og klassiske design ånd.

Besøg Rikki Tikki Shop online og køb her den næste træ figur fra Architectmade til samlingen eller giv den som gave til en særlig person.

Elephant Parade

Elephant Parade er en stor trend inden for boligindretning netop nu, og man finder et stort udvalg af de flotte elefant figurer online hos Rikki Tikki Shop. Elephant Parade omfatter flotte elefant figurer, som er dekoreret på mange forskellige måder. Nogle er malet i friske farver, imens andre er blevet pyntet med sjove motiver eller vilde mønstre. Figurerne fra Elephant Parade kan fungere som et farverigt indslag i ethvert hjem, og de fine figurer har allerede fundet vej til rigtigt mange danske hjem. Med det store udvalg, som man finder online hos Rikki Tikki Shop, kan man nemt finde en eller flere elefant figur(er), der passer til ens smag og stil.

Rikki Tikki Shop er altid et klik værd. Køb her skønt design fra både Architect Made og Elephant Parade.

Relaterede nyheder