Bredt sortiment af LEGO Education legetøj og dukker her

Legebyen.dk

Børn skal udvikle sig igennem leg, og de skal have legetøj i god kvalitet, som kan holde til at blive leget med. Det stræber Legebyen.dk efter at kunne tilbyde, og derfor fører de et imponerende udvalg af alt lige fra dukker til LEGO Education. Kunne du tænke dig at kigge nærmere på de mange spændende kategorier med legetøj, kan du klikke ind på www.legebyen.dk og gå på opdagelse i en verden af sjov.

LEGO Education

At stimulere dit barns naturlige nysgerrighed, at udforske i fællesskab og at lære igennem leg er tre ting, som LEGO Education gør muligt. Det er en serie af legetøj, som forhandles hos Legebyen.dk, og som dit barn sandsynligvis kender fra børnehaven eller indskolingen. LEGO Education giver dit barn mulighed for at udvikle og udforske sine egne færdigheder, hvilket forbereder ham eller hende til både skolen såvel som til resten af livet. Færdigheder til at kommunikere og til at samarbejde er altså to centrale ting, som dit barn lærer af at lege med LEGO Education legetøj. Leg og læring kombineres og går op i en højere enhed, så skynd dig ind på www.legebyen.dk og køb LEGO Education legetøj.

Bredt udvalg af dukker

Dukker findes i utallige afskygninger: bløde dukker, hårde dukker, mannequindukker og babydukker for at nævne nogle få. Hos Legebyen.dk finder du et bredt udvalg af dukker, som henvender sig til børn i forskellige aldersgrupper. Til de yngste finder man eksempelvis babydukker, som lader barnet bruge sin fantasi og udvise omsorg overfor dukken. Det hjælper barnet med at forstå sig selv og sine omgivelser gennem leg. En anden type dukker, man finder i udvalget, er de populære Barbiedukker som især henvender sig til lidt større børn. Man kan sætte deres hår og give dem smart tøj på. Fælles for alle dukkerne er dog, at kun fantasien sætter grænser for legen. Besøg www.legebyen.dk og udforsk det store udvalg.

Relaterede nyheder