Her kan du bl.a. købe legeskum til børn og aktivitetssæt i skum til sjov leg

Legeskum

Legeskum sælger legeskum til børn, og de har mange forskellige sæt, baner og sjove og bløde udfordringer i deres sortimentet. Læs mere her.

Legeskum til børn

Hos Legeskum kan du finde et bredt udvalg af sjovt og blødt legeskum til børn. Skummet er fast, så det holder formerne, selvom børnene hopper og klatrer på det, men det er blødt, så det ikke gør ondt at falde. Der er mange forskellige sjove former og farver at vælge imellem, og børn elsker det. Det er super at have en ordentlig omgang legeskum til børnene i vuggestuen, for de elsker de bløde udfordringer, som skal klatres på, kravles over og balanceres på. Og desuden har det en motorisk udviklende effekt. Skummodulerne er betrukket med en plastikbetræk, som er enormt slidstærkt og som gør det let at rengøre. De kan sammensættes på kryds og tværs til forskellige baner og udfordringer, som er sjove for børn at tumle rundt i. Det egner sig både til børn i vuggestuealderen, men også til børnehavealderen. Legeskum til børn er en god måde at fremme børnenes udvikling på og styrke deres motorik. Læs mere på www.legeskum.dk.

Super sjovt aktivitetssæt i skum

Hos Legeskum kan du finde mange spændende aktivitetssæt i skum, som du kan bygge forskellige bløde baner af. Skummet er fast, så det holder sin form, når børn løber, klatrer og hopper på det, men det er så blødt at man ikke kan slå sig på det. Der er mange forskellige runde, firkantede og trekantede former, moduler der tipper, vipper, ruller og glider. Disse aktivitetssæt i skum styrker børnenes motorik, fra vuggestue- til børnehavealderen. Det er fx virkelig god motorisk læring at kravle på et stykke legeskum, der vipper som en banan for et børnehavebarn. Eller for et vuggestuebarn at skulle kravle over et stykke rundt skum, som ruller som et rør. Man kan kravle, hoppe, glide og løbe på de sjove skummoduler, og de indeholder ingen ftalater eller andre skadelige typer kemi. Find de sjove aktivitetssæt i skum på legeskum.dk, hvor du kan indkøbe sjove baner til fx en daginstitution.

Relaterede nyheder