Mange timers underholdning til de mindste med ærteposer og Dantoy Funcars

Legebyen.dk

Hvis man mangler nyt legetøj til familiens mindste, så kan det klart anbefales, at man besøger Legebyen.dk. Her finder man både ærteposer og Dantoy Funcars, som børnene helt sikkert vil synes rigtig godt om. Køb med det samme lige her på www.legebyen.dk.

Ærteposer uden skadelige stoffer

Vil man gerne have legetøj til sin børn, som ikke er elektronisk, men hvor det stadigvæk er op til børnenes fantasi at finde på en leg, så bør man helt sikkert overveje at købe ærteposer fra Legebyen.dk. Ærteposer kan bruges til mange forskellige ting. Børnene kan balancere med dem på hovedet, eller de kan kaste til måls med dem, eller noget helt tredje. Poserne fås i mange forskellige fine farver og forhandles i poser med fire stykker. Ærteposerne fra Legebyen.dk fås naturligvis med et indhold, hvor der ingen skadelige stoffer er brugt, men derimod nylon granulat. Det betyder, at man ikke risikerer, at børnene kommer i kontakt med noget, som kan være skadeligt. Man kan købe allerede nu ved at klikke ind på hjemmesiden www.legebyen.dk.

Dantoy Funcars til de små

Er man forældre til en lille dreng eller pige, som elsker at lege med biler, så skal man helt sikkert besøge Legebyen.dk. Her finder man blandt andet Dantoy Funcars, som er små biler, der fås med et smilende og rundt ansigt. Dantoy Funcars er i god kvalitet og kan anvendes både på stuegulvet og på terrassen eller i haven. Dantoy Funcars bærer Svanemærket, hvilket betyder, at de ikke indeholder stoffer, som kan være til skade for børnene. Som tilbehør til bilerne kan man desuden købe en garage, en brandstation eller noget helt tredje, som vil bidrage til endnu mere sjov og leg. Klik ind forbi Legebyen.dk på www.legebyen.dk og kig meget nærmere på udvalget af legebiler til børn.

Online hos www.legebyen.dk finder man et bredt udvalg af det bedste legetøj til børn.

Relaterede nyheder