En af de bedste swingerklubber i Skandinavien med special events som fx gang bang

CitySwingers

Hos CitySwingers som findes i København, finder du Skandinaviens mest besøgte swinger klub, hvor at der loves god stemning og et sikkert miljø. Der findes i swingerklubben en masse events og aktiviteter hver måned.

CitySwingers er en af de førende swingerklubber i Danmark

Hos CitySwingers finder man en af Skandinaviens bedste swingerklubber, som har beliggenhed i København på Sjælland. Swingerklubberne byder på over 50 forskellige events hvor måned, hvor der bl.a. tilbydes gratis spisning, vinsmagning, gb set ups med 10-50 deltagere, reb og sm seancer og meget mere. Alle swingerklubbernes events og services er gratis, inkl. fri bar, når først entre er betalt. Betaling af entre på swingerklubberne lukker op for spa og sauna, sm afdelinger, rum kun for par og ugenerede private rum. CitySwingers byder på forskellige slags introvideoer samt en swingertv portal, der guider nye nysgerrige kunder på vejs. Videoerne og andet info kan findes på www.swingeren.dk.

Gang bang begivenheder på Sjælland

Der tilbydes hos CitySwingers også forskellige former for gang bang, i København på Sjælland. Gang bang sessionerne er til kvinder der drømmer om at blive taget af mange mænd samtidig, eller mænd der ønsker at være fælles om én kvinde. Gang bang sessionerne foregår i CitySwingers lækre, trygge og ugenerede lokaler. Med et gang bang hos CitySwingers kan alt fra 10-50 deltagere være inde i samme rum, hvor der både vil være kvinder og mænd tilstede. Derudover vil swingerklubberne gerne stå for en gangbang master, der ligesom tager styringen og kontrollen for jer, hvis dette er ønsket. Der tilbydes også andre aktiviteter og events i klubben på Sjælland, hvis man ønsker andre frække lege end gang bang. Besøg www.swingeren.dk allerede i dag, hvis du er et par eller alene, som søger nogle nye og frække lege, i København.

Swingerklubberne byder på en masse forskellige events, hvor der helt sikkert findes noget til din smag.

Relaterede nyheder