Påbegynd dit næste projekt med silke BC garn eller Filcolana Peruvian Highland Wool

Maskefabrikken

Du finder alt, hvad hjertet begærer, af garn og strikkepinde m.m. hos www.maskefabrikken.dk. Hvad end du er på udkig efter et nyt sæt strikkepinde eller hæklenåle, eller du leder efter specifikt garn, såsom Filcolana Peruvian Highland Wool, silke BC garn eller noget helt tredje, så er du sikker på at finde noget, du kan bruge her.

Filcolana Peruvian Highland Wool

Filcolana er et elsket og populært brand med over 40 års erfaring indenfor strikkeverdenens og garnets område. Og netop garn fra dette skønne brand finder du her på siden. Filcolana producerer en lang række forskellige garntyper, bl.a. Filcolana Peruvian Highland Wool, som er yderst populært og af høj kvalitet. Filcolana Peruvian Highland Wool er en klassisk 4-trådet garntype, som er nem at strikke alverdens med. Hos Maskefabrikken forhandler de Filcolana Peruvian Highland Wool i en lang række skønne farver – vælg mellem over tredive forskellige farvenuancer. På den måde har du rig mulighed for at finde lige den variant af Filcolana Peruvian Highland Wool, du synes bedst om.

Silke BC garn

Her på siden præsenteres du for Maskefabrikkens flotte udvalg af BC garn i flere forskellige typer. Tag bl.a. et kig på BC silke garn, som er af den allerfineste kvalitet på markedet. BC silke garn er velegnet til alt fra broderi og håndstrik til vævning og maskinstrik m.m. På den måde er BC silke garn et musthave til dine forskellige projekter. Du finder naturligvis garnet i en lang række skønne og smukke farvenuancer, så du har rig mulighed for at finde netop den eller de farver, der passer til dine strikkeprojekter og visioner.

Tøv ikke med at besøge Maskefabrikken i dag, hvis du leder efter garn af højeste kvalitet og fra de største sortimenter. Her er der fri fragt ved køb for blot 499 kr., levering indenfor 1-3 hverdage og hele to ugers fortrydelsesret.

Relaterede nyheder