Zippo og 5.11 Tactical – Vær beredt

417.dk

Når det kommer til lightere, så bliver det ikke bedre end Zippo! Se de mange modeller fra dette verdenskendte brand på www.417.dk. Denne webshop tilbyder et stort udvalg af militærudstyr og friluftsgrej. Køb bl.a. taktisk udstyr fra 5.11 Tactical, og shop ligeledes produkter fra Carinthia, Leatherman, Jetboil og andre anerkendte brands i industrien!

Lightere fra Zippo til gode priser – Køb hos 417.dk

Med en klassisk Zippo lighter har man altid let adgang til ild. Det er ikke for sjov, dette mærke har været på alles læber årti efter årti. Med en kvalitetslighter fra Zippo får man et produkt, der kan holde år efter år. Der er mange fordele ved at købe din lighter hos 417.dk. Man får bl.a. prisgaranti på Zippo lightere samt alle de andre anerkendte brands. Der tilbydes gratis ombytning og ved bestillinger for et større beløb end 399 kroner, skal du ikke betale noget i fragt til et pakkecenter. Køb lightere fra Zippo, men også pouches, lightergas, håndvarmere og andet i høj kvalitet fra dette brand.

Lækkert taktisk udstyr fra 5.11

Der mangler ikke noget fra amerikanske 5.11 Tactical, når man handler hos 417.dk. Det er taktisk udstyr, som for alvor blev kendt, da selveste FBI Training Academy tog det i brug. Med 5.11 taktisk militærudstyr er man sikret holdbarhed udover det sædvanlige. Der er en grund til, at de kendte amerikanske institutioner inden for håndhævning af loven samt militæret benytter sig af militærgrej fra 5.11 Tactical. Du har også adgang til taktisk tøj fra 5.11, når du besøger www.417.dk. Se det store udvalg, hvor der også er prisgaranti på, og bestil i dag hos denne danske webshop.

Er du på udkig efter en seriøs forhandler af militærudstyr? Så besøg 417.dk online. Denne webshop tilbyder taktisk 5.11 militærgear af bedste kvalitet og også meget i militærgrej fra østrigske Carinthia. Hvis du leder efter almindeligt outdoor udstyr i topkvalitet, så er www.417.dk også et oplagt sted at kigge forbi. Se bl.a. de mange modeller i Zippo lightere, som du finder på webshoppen.

Relaterede nyheder