Ansigtsscrub og fast håndsæbe fra Aalborg – Badeanstalten

Badeanstalten

Badeanstalten har holdt fast ved de gamle traditioner og holdt tingene simple, men ikke alt for simple. Deres ansigtsscrub, håndsæbe, badesalt, salve og mange andre skønne plejemidler er også et resultat af moderne teknologier. Her i teksten kan du læse om de fantastiske plejemidler, der sælges mange steder i landet. Det er også muligt at købe online hos selve producenten.

Lækker ansigtsscrub – Spækket med naturens egne ingredienser

Ansigtsscrub bliver produceret i den hyggelige fabrik i Aalborg – ligesom alt andet fra Badeanstalten. Det er de gammeldags værdier, som kombineres med innovation, der gør en markant forskel. Når det kommer til ansigtsscrub, så finder du flere udgaver hos Badeanstalten. Brug den i badet og massér den forsigtigt rundt i ansigtet i cirkelbevægelser. Ansigtsscrub fra badeanstalten.dk er med til at fjerne døde hudceller og er også karakteriseret med at øge hudens blodcirkulation. Når du er færdig med at påføre og massere den naturlige ansigtsscrub, skal du blot skylle den væk med varmt vand fra bruseren. Så opnår din hud en skøn og frisk glød, der er lækker og fugtig bl.a. pga. morgenfrue olie udtræk. Se de forskellige aromatiske muligheder inden for ansigtspleje på www.badeanstalten.dk, hvor du kan nyde af fri fragt på alle køb over 499 DKK.

Fast håndsæbe i skøn kvalitet – Se udvalget på badeanstalten.dk

Badeanstalten står også bag en samling af faste håndsæber, du kan forkæle dig selv med, eller som du kan give i gave. Har du en lille Bed and Breakfast? Så køb en samling af små gæstesæber, og forkæl dine besøgende. De forskellige faste håndsæber er kendetegnet ved at være designet i mange forskellige farver. Læs mere om de naturlige ingredienser og de sulfatfrie sæber på badeanstalten.dk, der tilbyder hurtig levering i hele landet. Køb cremet og fast håndsæbe i forskellige aromaer og med naturlige ingredienser. Disse plejemidler er et resultat af gode ingredienser og lang tids testen for at opnå det perfekte resultat. Læs mere om de skønne sæbeprodukter online, og køb allerede i dag. Bestil fast håndsæbe og ansigtsscrub hos Badeanstalten.

Relaterede nyheder